Betöltés...

Hordozható AI fordító, 138 nyelv, 4,1" érintőképernyő, fénykép, hang és írásbeli fordítás, 17 offline nyelv, 1500 mAh

Ár: 50.413 Ft


【2023 Forradalmi AI fordító 138 nyelven】 A fordító igazi forradalmár az AI fordítási technológiában, villámgyors, kevesebb, mint 0,5 másodperces válaszidőt kínál 98%-os pontossággal.

【Innovatív offline fordítás nagy pontossággal】 Hogyan lehet kommunikálni korlátozott internet-hozzáféréssel? Ne aggódj! Az offline fordítóeszköz pontos offline fordítást biztosít 17 nyelvre (arab, orosz, koreai, thai, angol, hagyományos és egyszerűsített kínai, olasz, holland, indonéz, német, francia, japán, spanyol, ujgur, portugál és hindi). A kommunikáció soha nem volt egyszerűbb vagy kényelmesebb, mivel a támogatott nyelvek bármilyen kombinációja között fordíthat.

【Lenyűgöző 4,1 hüvelykes HD kijelző a kristálytiszta fordításokhoz】 A jelátalakító 4,1 hüvelykes HD képernyővel büszkélkedhet, amely kétszer akkora, mint a hagyományos hordozható jelátalakítók, és rendkívül tiszta felbontást biztosít. Lenyűgöző mérete ellenére ez a zsebátalakító kompakt és könnyű, súlya mindössze 126 g. Elegáns kialakításának köszönhetően könnyedén magával viheti, bárhová is megy, így tökéletes útitárs.

【Kiváló akkumulátor-élettartam és gyors töltés USB-C-vel】 Kiváló minőségű 1500mAh akkumulátorával ez a fordítóeszköz 8 órán keresztül folyamatosan működhet, és csak 1-2 órát igényel a teljes feltöltés. Vigye magával, bárhová is megy, és soha nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Hordozható AI fordító, 138 nyelv, 4,1" érintőképernyő, fénykép, hang és írásbeli fordítás, 17 offline nyelv, 1500 mAh" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: