Betöltés...

Alcasa USB-C Hálózati töltő - Fehér (140W)

Ár: 30.020 Ft

140 W-os USB gyorstöltő GaN technológiával, 1 portos (USB-C™), PD 3.1, QC 5, PPS, 1,2 m-es töltőkábellel, fehér, Good Connections®A Good Connections® USB gyorstöltő a legmodernebb GaN technológiával és a legújabb PD 3.1 gyorstöltési technológiával egy 140 W-os univerzális tápegység okostelefonokhoz, táblagépekhez, iPadekhez, MacBookokhoz, notebookokhoz, monitorokhoz és tartozékokhoz. A kompakt kialakítást hatékony és erőteljes töltési technológiával ötvözi. Többé nem kell azon aggódnia, hogy van-e nálad megfelelő töltő. A könnyű és univerzálisan használható USB gyorstöltővel otthon hagyhatja hagyományos, nehéz noteszgép- és mobiltelefon-töltőjét.

A kompakt gyorstöltő támogatja az innovatív töltési technológiákatAz USB-C™ porttal rendelkező Good Connections® gyorstöltő akár 140 W-ot is támogat, és lényegesen nagyobb teljesítményt kínál a hagyományos töltőkkel összehasonlítva. A töltési technológiák, például az USB-C™ Power Delivery 3.1 (PD 3.1), a programozható tápegység (PPS) és a Qualcomm® Quick Charge™ (QC) 5.0 szintén támogatottak. Például gyorsan feltöltheti MacBook Pro 16"-ját 140 W-os teljes töltési teljesítménnyel – 0%-ról 50%-ra kevesebb, mint 30 perc alatt. És ami a legjobb: az eredeti 140 W-os Apple töltőhöz képest a Good Connections® gyorstöltője körülbelül 25%-kal kisebb, és bárhová magával viheti.

A legkorszerűbb GaN technológiaA Good Connections® gyorstöltő innovatív GaN technológiát használ. A hagyományos töltőkben használt szilícium tranzisztorokat a legmodernebb gallium-nitrid tranzisztorok (GaN) váltják fel. Ezek kevesebb energiát igényelnek és kevesebb hőt termelnek, ami gyorsabb és hatékonyabb töltési folyamatot, valamint kompaktabb méreteket eredményez.

Integrált biztonsági funkciók a biztonságos használat érdekében
Ez jó a biztonságos működéshez A Connections® gyorstöltő praktikus biztonsági funkciókkal, például beépített túlfeszültség-, túláram-, túlterhelés-, túlmelegedés- és rövidzárlat-védelemmel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Alcasa USB-C Hálózati töltő - Fehér (140W)" című hirdetést látja. (fent)