Betöltés...

Xtrobb autós telefontartó

Ár: 2.490 Ft


ERŐS ÉS STABIL - az autós telefon tartó a legjobb minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően a szerkezete stabil, a fogása pedig biztos. A csúszásgátló bevonat még hatékonyabb védelmet nyújt a telefon elcsúszása ellen.
KOMPATIBILIS - a termék széles körű kompatibilitással rendelkezik, mivel 4 és 7 hüvelyk közötti okostelefonok befogadására alkalmas. Kompakt méreteinek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük a kiegészítőt. A tartó állítható karokkal rendelkezik, amelyek illeszkednek a különböző méretű telefonokhoz.
TAPADÓKORONGOS RÖGZÍTÉS - a szuper erős gél biztosítja a biztonságos rögzítést az üveghez, de nagyon könnyen eltávolítható. Rengeteg beállítási lehetőség és az egyszerű forgatható rendszer megkönnyíti a fogantyú pontos beállítását a kívánt pozícióba. Elég hosszú mozgatható A kar lehetővé teszi, hogy a készüléket közelebb helyezze az arcához a jobb láthatóság érdekében.
360 ° FORGATHATÓ - a fogantyú bármilyen dőlésszögbe állítható. Ezt az innovatív 360°-os hajlítási funkció biztosítja. Így az Ön igényeihez igazíthatja, ami gyakran függ az időjárástól és a napfénytől. Elég, ha megfogja a fogantyút és a megfelelő irányba állítja a kívánt pozíció eléréséhez.
 


MŰSZAKI ADATOK



fekete szín
Anyag: abs, szilika gél, PC
360 fokos fogantyú elfordítás
fogantyú mérete: 12,3 cm x 5,3 -10,5 cm
nyél hossza: 31 cm
súly: 163 g
súly a csomagolásban: 213 g









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.02
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Xtrobb autós telefontartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: