Betöltés...

Dicota D31937 Active Stylus iPadhoz

Ár: 25.010 Ft

A vékony és könnyű beviteli toll jól illeszkedik a kézbe, míg a markolatfelület optimális tartást biztosít. Kövesse intuícióját, és kezelje az érintéses alkalmazásokat megszokott mozdulatokkal. Írjon, rajzoljon és navigáljon a legnagyobb pontossággal. Ugyanakkor megakadályozza a zavaró ujjlenyomatokat a képernyőn.

Azonnal használatra kész - egyszerűen kapcsolja be a tollat, és máris minden alkalmazást működtethet további telepítés nélkül. A toll 5 perc inaktivitás után automatikusan energiatakarékos készenléti üzemmódba kapcsol. A beépített újratölthető akkumulátor 9 órás üzemidővel győz meg; az akkumulátor állapota bármikor nyomon követhető a jelzőfény segítségével. A toll teljes feltöltése körülbelül 80 percet vesz igénybe. Az 1,5 mm-es vékony hegy sima, folyamatos mozgást tesz lehetővé, ami pontos bevitelt eredményez. A hegy egyszerű cseréjének köszönhetően az élettartamot ráadásul meghosszabbíthatja (a tartalék hegyet a szállítás tartalmazza).

Az érintőképernyők nagy pontosságú működtetésePontos kezelés a praktikus formának és a könnyű súlynak köszönhetőenMegakadályozza az ujjlenyomatokat a képernyőnAzonnal használatra kész - nincs szükség telepítésreAutomatikus készenlét 5 perc után9 órás akkumulátor-üzemidő (80 perc alatt teljesen feltöltődik)USB-C kábel mellékelveCserélhető 1,5 mm-es vékony hegy (a tartalék hegyet a szállítás tartalmazza)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Dicota D31937 Active Stylus iPadhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: