Betöltés...

Tailor Made Jobb Első Üléshuzat Renault Traffic Iii 2014-

Ár: 14.180 Ft

Méretre szabott üléshuzat - a kényelmes és biztonságos, erős, vastag, ellenálló kárpit anyag. Magas minőségŰ. Gondosan varrva. Megfelelő méreteiknek köszönhetően tökéletesen megfelelnek az autó alakjának. A PUR hab belső felületének laminálása révén nem mozognak az ülésekhez képest. TAILORE MADE autó burkolatok Azokat a személygépkocsik tulajdonosai számára gyártották, akik meg akarják védeni a jármű kárpitját kopás ellen, és autóik belső részét olyan kiváló minőségű termékkel gazdagítják, amely a jármű belsejében nagyszerűen néz ki. A burkolatok speciális, biztonságos varratokkal vannak ellátva az AirBag párnákhoz , így azok autókhoz alkalmasak, amelyek mindkét oldalsó légzsákkal ülnek, és a normál ülésekkel is rendelkeznek. A professzionális teljesítményt és a használat biztonságát a PIMOTtanúsítvány garantálja . A fedelek fel vannak szerelve a szükséges, tépőzárral rögzített résekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy a fejtámlák kihúzása nélkül fel lehessen őket helyezni. A készlet speciális csatokkal van felszerelve, és a kötőelemek be vannak varrva a szövetbe, amely a mellékelt képi használati utasításnak köszönhetően rendkívül egyszerű összeállítást biztosít . A borításokat nagy tartósság, kopásállóság és könnyű karbantartás jellemzi. 40 ° -on moshatja őket gond nélkül - a címkén javasolt módon. A Kegel-Błażusiak - az egyik vezető lengyel gyártó az autófedők , ruházati cikkek és lábbelik területén - márkájú terméke . A sokéves tapasztalatnak, a professzionalizmusnak és a mindenki számára biztosított legnagyobb gondoskodásnak, akár a legkisebb részleteknek is köszönhetően biztonságos azt mondani, hogy ennek a márkának a termékei a legjobb Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű alapanyagokat használták, és előállításaikat az Európai Unió minõségi szabványaival összhangban végezték. A termék magas minőségét a vásárlás napjától számított 25 hónapos garancia igazolja . Anyag összetétele:

100% poliészter

PUR hab Szín:

fekete A csomag tartalma:

1 fedél az első üléshez (két részre osztva)

1 fedél a fejtámla

rögzítő kapcsaihoz

SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Tailor Made Jobb Első Üléshuzat Renault Traffic Iii 2014-" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: