Betöltés...

Karl Lagerfeld steppelt K mintás tok iPhone 15 Pro - fekete

Ár: 13.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Karl Lagerfeld steppelt K minta A Quilted K Pattern kollekció egy ajánlat mindazoknak, akik szeretik a divatos kiegészítőket, és tokot keresnek iPhone készülékükhöz. Ez az avantgárd kollekció a Karl Lagerfeld aláírással teljesen borított hátlapnak köszönhetően hívja fel magára a figyelmet - ez a díszítés hangsúlyozza a kollekció luxus jellegét, és felhívja a figyelmet a tulajdonos kiváló stílusára. Ez a divatos tok tökéletes választás azoknak, akik szeretnék egyértelműen hangsúlyozni az értékes ruhamárkához való kötődésüket, ugyanakkor a legmagasabb szintű védelmet szeretnék biztosítani készülékük számára. Kiváló minőségű anyagok Annak köszönhetően, hogy ennek az egyedi kollekciónak a gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel, az iPhone tokok garantálják a készülék biztonságát a sérülésekkel szemben. A tok hátlapja és oldala poliuretánból készült, amelyet egy ökológiai bőrre emlékeztető anyaggal erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a bőr pedig tekintélyes megjelenést kölcsönöz a toknak, és az ezzel a borítással ellátott telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és nagyon egyszerűvé teszik a borítás felszerelését.
Ez a stílusos védőtok úgy lett kialakítva, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A készülékhez való pontos illeszkedés garantálja az okostelefon védelmét a karcolások és ütések ellen. A képernyő és a kamera objektívje körüli finoman megemelt élek megvédik a telefont a karcolásoktól. A borítók minden szükséges kivágással rendelkeznek a portok és a beépített gombfedelek számára. Stílusos minta Az iPhone-védő tokok kollekcióját Karl Lagerfeld egyedi esztétikája ihlette. Az anyagot az értékes tervező nevének és vezetéknevének hímzett motívuma díszíti - így kiváló választás azoknak, akiknek fontos a luxus megjelenés a divatban. Az egészet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez egészíti ki, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért ez a híres márka felelős. A Karl Lagerfeld márka licenc alapján gyártott termék. Műszaki adatok Kollekció Steppelt K minta Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld steppelt K mintás tok iPhone 15 Pro - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok