Betöltés...

Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pins tok iPhone 15 Pro - fekete

Ár: 12.900 Ft



.opis-dro h3, .opis-dro h2, .opis-dro h1, .opis-dro h4 { font-size: 20px; font-weight: bold; text-align: center; } .opis-dro h2 { margin: 5px; } .opis-dro h1 { font-size: 24px; } .opis-dro h4 { font-size: 22px; margin: 5px; } .opis-dro p { font-size: 17px; text-align: center; } .opis-dro table { border-collapse: collapse; margin-top: 40px; width: 100%; } .opis-dro td { padding: 8px; height: 20px; } .opis-dro tr:nth-child(even) { background-color: #f1f1f1; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(1) { width: 50%; text-align: right; font-weight: bold; } .opis-dro td:nth-child(2) { width: 50%; text-align: left; } .opis-dro img { display: block; align-items: center; margin: 0 auto; width: auto; max-width: 100%; max-height: 300px; transition: 0.5s ease; margin-top: 30px; margin-bottom: 30px; } .opis-dro img:hover{ -webkit-transform: scale(1.07); -ms-transform: scale(1.07); transform: scale(1.07); transition: 0.5s ease; } Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette kitűző Egy rendkívüli iPhone tok kollekció, amely nemcsak gyönyörű megjelenésével, hanem mindenekelőtt hihetetlen funkcionalitásával nyűgöz le. Ez a kiegészítő kihagyhatatlan az igényes vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, jól akarnak kinézni, ugyanakkor biztosak akarnak lenni abban, hogy iPhone készülékük teljes védelmet élvez. Egy rendkívüli tok sokoldalú felhasználási lehetőségekkel A Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin kollekciót egy kiegészítő pánt különbözteti meg, amely sokoldalúan használható. A beépített pántnak köszönhetően a telefon használata még soha nem volt ilyen élvezetes. A kézi pánt lehetővé teszi, hogy a telefont futás közben is biztonságosan a kezében tartsa, és állványfunkciót kínál, amely megkönnyíti a filmnézést edzés közben vagy a videohívásokat. Exkluzív megjelenés A Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin kollekció tokjainak tetejét kiváló minőségű, ökológiai bőr borítja saffiano szövéssel, amely egyedi megjelenést biztosít, és egyedi megjelenést kölcsönöz iPhone-odnak. Az ökológiai bőr finom tapintású, és hihetetlenül ellenáll az időjárási körülményeknek és a normál kopásnak, ami hosszú időn át kifogástalan megjelenést jelent. Minden tokot egy kis fémtapasz díszít, amelyen a híres tervező és szeretett macskája képe látható - ez a tapasz egyben a termék minőségének és eredetiségének megerősítése is. Tartós anyagok és kiváló kivitelezés A tok gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátlapja és oldala poliuretánból készült, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán biztosítja a tartósságot és a karcállóságot, a bőr pedig tekintélyes megjelenést kölcsönöz a toknak, és az ezzel a borítással felszerelt telefon biztonságosan illeszkedik a kezedbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülveszik a telefont, és nagyon egyszerűvé teszik a borítás felszerelését.
Az enyhén megemelt külső élek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera objektívje körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől vagy a karcolásoktól. A termék a Karl Lagerfeld márka licencével készült. Műszaki adatok Kollekció Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pin Típus Kemény tok Anyag TPU/PC/Öko-bőr Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 15 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Karl Lagerfeld Gripstand Saffiano Karl&Choupette Pins tok iPhone 15 Pro - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok