Betöltés...

Ringke Fusion Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro Max matt átlátszó - telefontok

Ár: 12.270 Ft

Ringke Fusion Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro Max matt átlátszó - telefontok

Ringke Fusion Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro Max matt átlátszó - telefontokEgyedülálló Ringke Fusion Magsafe tok, melynek kétségtelen előnye a kis mérete a kínált védelemhez képest.Rugalmas polikarbonátból készült, ütéselnyelő TPU anyaggal megerősítve. Az egész tökéletesen kiküszöböli az eséseket és véd a karcolásoktól. A tok nem befolyásolja jelentősen a megjelenést, és jelentősen javítja a telefon kézben tartásának magabiztosságát és kényelmét. Kifejezetten a mindennapi gyakorlati eszközvédelemhez ajánlott.A Ringke Fusion Magsafe a vezeték nélküli MagSafe technológiával kompatibilis mágnesgyűrűvel van felszerelve, amely gyors és egyszerű csatlakozást biztosít az összes MagSafe funkcióval rendelkező tartozékhoz. A Fusion teljesítményteszteken esett át, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méteres magasságból.
Minden Ringke termék kopásállóságát tesztelték ellenállás és pontos illeszkedés a kiváló minőségű tok szállításához.TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva- Elegáns
- Precíz kivitelezés
- Tökéletesen illeszkedő
- Nem korlátozza a hozzáférést a külső portokhoz
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető A KÉSZLET TARTALMAZZA:
1 x Ringke Fusion Magassafe tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Ringke Fusion Magnetic Magsafe Iphone 15 Pro Max matt átlátszó - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok