Betöltés...

Fa és műgyanta tok iPhone 13 Mini Bewood Unique Uranus - kék és fehér

Ár: 22.379 Ft



Fa és gyanta tok Apple iPhone 13 Mini készülékhez Bewood Unique Uranus | kék és fehér A Bewood Unique tok nemcsak a fa és a gyanta egyedi kombinációja, hanem egy rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Az iPhone 13 Mini készülékhez pontosan illeszkedik, és teljes körű védelmet nyújt a karcolások, ütődések és a por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza az összes porthoz és telefonfunkcióhoz való hozzáférést. Mostantól nemcsak az egyedi stílust élvezheted, hanem azt a bizonyosságot is, hogy készüléked teljes védelmet élvez, és készen áll az akcióra. Ha a Bewood Unique tokot választja, biztos lehet benne, hogy telefonja nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes használatban is részesül. Specifikáció: Márka: Boodood védőruházat: Márka: Bewood Sorozat: Bood, Bood, Bood, Bood, Bood, Bood, Bood, Bood, Bood, Bood: Unique Türkiz Kompatibilitás: iPhone 13 Mini Anyag: Anyag: 1,5 mm: Alap: Fa + gyanta: Szilikon Szín: Kék, Fehér A fa és gyanta tok legfontosabb előnyei az iPhone 13 Mini Bewood Unique számára Stílusosan védi a telefonodat. A fa és a gyanta szokatlan kombinációt alkot, és minden tok egyedi Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával Teljes használati kényelmet biztosít. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is Maximális védelem a telefonod számára. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon körbeöleli az oldalakat, elnyeli az eszközöket, miközben könnyű és vékony Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a gombokhoz és az aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, a gombok domborítása pedig gondosan készült Egyedi - Bewood Unique tok! A Bewood Unique tokot a fa szerkezetének és szemcsézettségének kiszámíthatatlansága teszi egyedivé. Minden darab egyedi, és nincs két egyforma darab. A Bewood Unique tok a gyantával való kombinációnak köszönhetően szokatlan jelleget kap. A festékek ügyes kiválasztásának és a pontos keverési folyamatnak köszönhetően olyan hatás jön létre, amely kiemelkedik a piacon kapható többi tok közül. A fa és a gyanta minden egyes kombinációja egyedi és megismételhetetlen.
Nem csak a megjelenés az előnye a Bewood Unique toknak. Funkcionalitása ugyanilyen lenyűgöző. Minden Bewood Unique tok egyedi. A Bewood Unique toknak nem csak a megjelenése az előnye - a funkcionalitása ugyanilyen lenyűgöző. Az adott telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és a por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza az összes porthoz és telefonfunkcióhoz való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonomikus kialakítása megkönnyíti a készülék használatát - kényelmes és biztonságos fogást biztosít. Bewood Unique tok az iPhone 13 Mini készülékhez. A Bewood Unique tok a kivételes esztétika, a funkcionalitás és az egyediség kombinációja. Rendkívüli termék azoknak, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. Ha a Bewood Unique tokot választja, biztos lehet benne, hogy telefonja nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes is. Ez a védelem, a művészet és az egyediség tökéletes kombinációja egy termékben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Fa és műgyanta tok iPhone 13 Mini Bewood Unique Uranus - kék és fehér" című hirdetést látja. (fent)