Betöltés...

BASEUS érintőképernyő ceruza - FEHÉR - aktív, passzív, kapacitív + póthegy, Apple Pencil kompatibilis - SXBC040002 - GYÁRI

Ár: 16.699 Ft

Termék teljes neve: BASEUS érintőképernyő ceruza - FEHÉR - aktív, passzív, kapacitív + póthegy, Apple Pencil kompatibilis - SXBC040002 - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-247257
Gyártó: BASEUS
Termék leírása:
Baseus Stylus, Apple Pencil kompatibilis érintőképernyő ceruza
Ha megbízható ceruzát keres iPaden való rajzoláshoz vagy íráshoz, a Baseus Stylus modell kiváló választás lesz. Ideális választás diákoknak, művészeknek vagy kreatív munkásoknak. Kivételes folyékonyságot garantál, a tenyér-elutasító technológiának köszönhetően pedig szabadon támaszthatja csuklóját a képernyőn. A készülék lehetővé teszi a vonalak vastagságának beállítását is – csak módosítsa a dőlésszögét. Sőt, a ceruzát akár 10 órás üzemidő is jellemzi, és egy további passzív tollsapkával is rendelkezik.


Vonalvastagság beállítása


Mostantól könnyedén beállíthatja a vonalak vastagságát az érintőceruza dőlésszögének változtatásával. A 90°-os szög rendkívül vékony vonalat tesz lehetővé – ideális választás, ha a legnagyobb pontosságot szeretné elérni. Tökéletes lesz finom részletek rajzolására. A 60°-os szög megfelelő lesz az íráshoz - ez egy kicsit vastagabb vonalat biztosít. Nagy területek színezéséhez viszont válassza a 45°-os szöget, amely a legvastagabb vonalat kínálja.


Passzív tollsapka
 
Könnyítse meg a kiválasztott eszközök használatát. A Baseus Stylus egy további passzív tollsapkával érkezik, amely tökéletesen működik a legtöbb kapacitív érintőképernyőn. Ezáltal a termék ideális sokféle okostelefonhoz és táblagéphez. Most még kényelmesebben böngészhet a közösségi médiában, rendezheti a fényképeket, vagy kiemelheti az érdekes információkat a dokumentumokban!


Több kényelem


Az új integrált kialakításnak köszönhetően az érintőceruza jobban vezeti a jeleket, és hihetetlenül sima, késésmentes működést biztosít. A készüléket nagy érzékenység is jellemzi, így páratlan precizitásban részesülhet, és még a legrészletesebb terveket is elkészítheti. A termék íráshoz és rajzoláshoz egyaránt ideális. Azt is lehetővé teszi, hogy kényelmesen készítsen képernyőképet – csak csúsztassa az ujját balról jobbra a kijelző alján.


Hosszú munkaidő


A ceruza hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, és kiemelkedik alacsony energiafogyasztásával, így egy teljesen feltöltött egy akár 10 órán keresztül is folyamatosan működik. Készenléti üzemmódban a készülék akár 12 hónapig bírja! Kényelmes töltését a mellékelt USB-C kábel teszi lehetővé. Sőt, az érintőceruza 5 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A termék 3 beépített LED-es jelzővel is rendelkezik, amelyek tájékoztatást adnak az akkumulátor töltöttségi szintjéről.


Széleskörű kompatibilitás


A Baseus Stylus a különféle iPad modellekkel való széleskörű kompatibilitása miatt is kitűnik. Például tökéletesen működik az iPad 6, iPad mini 5, iPad 3, iPad Pro, iPad Pro 3, iPad 7, iPad Pro 4, iPad 8 és iPad Air 4 kiválasztott verzióival. A készülék beépített mágnesben, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen rögzítse a tablethez. Ez megkönnyíti a ceruza tárolását, és elkerüli, hogy elveszítse!


Helyezze a csuklóját a képernyőre


Kényelmesebb legyen munka közben, és ne aggódjon, hogy véletlenül elrontja a rajzát. A Baseus Stylus támogatja a tenyér-elutasító technológiát, ami azt jelenti, hogy kényelmesen pihentetheti a kezét a képernyőn – akárcsak egy normál papírlapon. Ennek eredményeként az írás és a rajzolás sokkal könnyebbé és pontosabbá válik. Nincs több csuklófájdalom! Megjegyzés: a tenyér-elutasítás funkció csak aktív hegy használata esetén érhető el. A passzív átfedés nem támogatja ezt a technológiát.


Az Ön kényelmére tervezték


Ergonomikus kialakításának köszönhetően a ceruza álmai kényelmét nyújtja. A készülék rendkívül könnyű, és fantasztikusan illeszkedik a kézbe – hosszan tartó munkavégzés során is tökéletes lesz. Sőt, a kiváló minőségű anyagok használata nagyon tartóssá, mégis kellemes tapintásúvá teszi a terméket. Ezenkívül a ceruza hegye könnyen cserélhető. Amikor elhasználódik, csak telepítsen egy újat – nem kell másik készüléket vásárolnia! A készletben 2 aktív tippet találsz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "BASEUS érintőképernyő ceruza - FEHÉR - aktív, passzív, kapacitív + póthegy, Apple Pencil kompatibilis - SXBC040002 - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések