Betöltés...

Garett Verona Okosóra - Ezüst/Fekete

Ár: 42.740 Ft

Garett Verona okosóra - az Ön napi társaSzeressen bele a Garett legújabb ajánlatába! Legyen elegáns minden helyzetben: az irodában, az edzésen vagy egy koncerten, és hagyja magát kényeztetni az okosóra egyedülálló technológiája által. Ellenőrizze az időjárási információkat és a legfontosabb teendőit, távolról vezéreljen alkalmazásokat a telefonjáról, és élvezze a könnyű használatot.

A legmodernebb technológiaAz 1,3'' AMOLED kijelzőnek köszönhetően a Garett Verona élénk színekkel, kiváló fekete mélységgel, valamint kiváló betekintési szögekkel gazdagítja mindennapjait. Ez a képernyőtípus elsősorban az érintésre adott rendkívüli reakciósebességéről ismert. A képek és ikonok zökkenőmentes átmenete sokkal élvezetesebbé teszi az edzéssorozatokat, például az akár 22 sportmód valamelyikével vagy a légzőgyakorlat funkcióval. Emellett bármikor betekinthet az aktivitási előzményekbe is, az összes edzésével kapcsolatos információkkal.

Mindig bekapcsolvaA mindig bekapcsolt kijelző funkcióval folyamatosan hozzáférhet az órához és a naptárhoz, ráadásul kiválaszthatja a számlap stílusát, hogy a Garett Verona mindig jól mutasson a kezén. Ébressze fel a kijelzőt egy csuklómozdulattal, és figyelje az aktivitását, az alvását vagy a menstruációs ciklusát, de mindenekelőtt mindig maradjon bekapcsolva! Ráadásul ez a gyönyörű női okosóra az Ön új stopperórája, ébresztőórája és időzítője egyben, és képességei messze meghaladják egy hagyományos óra képességeit.

El fogja felejteni, hogy a csuklóján vanA Garett Verona okosóra ultravékony kialakítású, ugyanakkor hihetetlenül könnyű, köszönhetően a legújabb technológiáknak, mint például az 1,3'' AMOLED kijelzőnek. Ennek köszönhetően a készülék rendkívül modern és stílusos megjelenésű, anélkül, hogy elnehezítené a csuklót, így kellemes viselet. Néha még azt is elfelejtheti, hogy viseli, de akkor sem kell aggódnia, ha esőben megy ki - az IP67-es vízállósági besorolás garantálja a fröccsenésekkel vagy porszemcsékkel szembeni ellenállást. Nem számít, hogy ki Ön, vagy mire van szüksége, a Garett Verona megfelel az elvárásainak, és bármilyen öltözéket kiegészít.

Elegáns és kényelmesItt biztosan talál magának valót, hiszen a Garett női okosóra akár hét színváltozatban is kapható. Ez a változatosság azt jelenti, hogy a készülék egyszerre tűnhet elegánsnak és sportosnak - pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné. Ha eddig nehezen találta meg az Önnek megfelelő órát, akkor most megtalálta a megoldást. Nézzen ki jól, miközben távolról irányítja a zenét vagy a telefon kameráját! Érezze jól magát nélkülözhetetlen társa segítségével.

EnergiatakarékosságAz új órája akkumulátora rendkívül hosszú élettartamú, így akár hét napig nem kell feltölteni! Ez egy környezetbarát megoldás, amellyel áramot takaríthat meg, és a bolygóra is vigyázhat. Mostantól elfelejtheti hogy állandóan töltőt kell a táskában hordania vagy az akkumulátor töltöttségét ellenőriznie, és helyette vérnyomásmérővel, pulzoximéterrel vagy pulzusmérővel ellenőrizheti a pulzust és más paramétert.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Garett Verona Okosóra - Ezüst/Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: