Betöltés...

SAMSUNG Galaxy A34 5G (SM-A346), Smart View Cover ablakos mobiltok, Fekete

Ár: 12.929 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover, bankkártyatartó, szilikon belső - SAMSUNG Galaxy A34 (SM-A346) - EF-ZA346CBEGWW - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-241259
Gyártó: Samsung
Termék leírása:
Csak pillants rá a kijelző ablakra!


A Smart View Wallet tok segítségével hozzáférhetsz a Galaxy S23 telefonod interaktív kijelzőjéhez a tok felnyitása nélkül. A különböző árnyalatokban kapható tok a védelmet, a stílust és a kényelmet ötvözi.




*A termék színeinek elérhetősége országonként eltérő lehet. **Az okostelefon külön vásárolható meg. *** A kép illusztráció.


Elég pár egyszerű érintés


A kijelző ablak megérintésével olyan alapvető funkciókat hajthatsz végre, mint például hívások felvevése, vagy a zene szüneteltetése, még akkor is, mikor a tok csukva van.





* A kép illusztráció.




Vidd magaddal biztonságban az alapvető mindennapi dolgaid a telefonod segítségével!


A Smart View Wallet tok kártyanyílásába becsúsztathatod a gyakran használt kártyád, hogy mindig biztonságban kéznél tarthasd.







* A kép illusztráció.




A hulladékot értékes erőforrásokká alakítjuk


A telefonod védelme mellett a környezetet is óvod.Segíthetsz megtartani a Föld értékes erőforrásait azzal, hogy az UL tanúsított újrahasznosított anyagokból készült termékünket vásárolod meg.


 *A kép illusztráció. **A Galaxy S23 Smart View Wallet tok UL-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított és bio anyagokat tartalmaz.









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "SAMSUNG Galaxy A34 5G (SM-A346), Smart View Cover ablakos mobiltok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)