Betöltés...

SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover - SAMSUNG Galaxy A33 5G (SM-A336) - EF-EA336PBEGEE - GYÁRI

Ár: 11.659 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover - SAMSUNG Galaxy A33 5G (SM-A336) - EF-EA336PBEGEE - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-215951
Gyártó: Samsung
Termék leírása:



Védjük meg a telefonunkat! Mentsük meg a galaxisunkat!

Lásd meg a fákat és az erdőt! Követve az Újrahasznosított tartalom tanúsítványunkat, ez a Galaxy A33 5G Smart S View Wallet tok most már részben újrahasznosított, fogyasztói felhasználás utáni anyagból készült, és környezetbarátabb csomagolásban is kapható, amely a műanyagot papírral helyettesíti.










Antimikrobiális védelem

A Galaxy A33 5G Smart S View Wallet tok antimikrobiális bevonattal rendelkezik, amely segít megóvni a mikrobák okozta károsodástól. Cinkalapú adalékanyaggal van átitatva, amely igazoltan folyamatosan gátolja a mikrobák szaporodását, így megóvhatod a tokot a mikrobáktól.







*A termék antimikrobiális funkciójának betöltése érdekében a terméket cink-pirion biocid anyaggal kezelték.**Az antimikrobiális bevonat CSAK a telefontok külső oldalán található, és az antimikrobiális tulajdonság (cink-pirion biocid anyag) NEM védi meg a felhasználókat vagy az okostelefon készülékeket a baktériumok és vírusok (beleértve a COVID-19-et) ellen. ***Az antimikrobiális hatás a használati körülményektől függően változhat.





Tartsd kéznél!

A Galaxy A33 5G Smart S View Wallet tok egy rejtett zsebbel rendelkezik a belsejében, hogy kényelmesen tárolhasd a kedvenc kártyáidat a mindennapokban.










Védelem elől-hátul

A Galaxy A33 5G Smart S View Wallet tok vékony, mégis masszív kialakításával elöl-hátul védelmet nyújt.









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "SAMSUNG notesz / flip tok - FEKETE - aktív flip, oldalra nyíló, hívószámkijelzés, Smart View Cover - SAMSUNG Galaxy A33 5G (SM-A336) - EF-EA336PBEGEE - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések