Betöltés...

Samsung Galaxy S23 Plus (SM-S916), Mobiltok, Valódi bőr hátlap, Fekete

Ár: 16.739 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG műanyag védő tok / valódi bőr hátlap - FEKETE - mikroszálas szövettel bevont belső - SAMSUNG Galaxy S23 Plus (SM-S916) - EF-VS916LBEGWW - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-246141
Gyártó: Samsung
Termék leírása:
Egészítsd ki a telefonod egy luxus bőrtokkal!
Az eleganciával készült, valódi bőrtok extra minőséget és stílust kölcsönöz a Galaxy S23+ telefonodnak. A három színben – fekete, teveszínű és zöld – elérhető bőrtok kiváló védelmet nyújt, stílusosan.

*A termék színeinek elérhetősége országonként eltérő lehet.
Kényelmes illeszkedés a nagyobb védelem érdekében A puha velúr béléssel párnázott, prémium minőségű bőrtok szorosan és biztonságosan illeszkedik telefonodra, miközben megóvja azt a külső sérülésektől.
 

* A kép illusztráció.
Puha érzés a kézben, az extra kényelemért
A prémium bőr sima textúrája kényelmes érzés a kezedben, így lehetővé teszi, hogy a készüléked hosszú ideig könnyedén tartsd.



A hulladékot értékes erőforrássá alakítjuk
A telefonod védelme mellett a környezetet is óvod. Segíthetsz megtartani a Föld értékes erőforrásait azzal, hogy az UL tanúsított újrahasznosított anyagokból készült termékünket vásárolod meg.
 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy S23 Plus (SM-S916), Mobiltok, Valódi bőr hátlap, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok