Betöltés...

Eredeti tok IPHONE 14 PRO MAX Karl Lagerfeld keménytokos kereszttáska Saffiano Karl & Choupette (KLHCP14XCSAKCPCPMK) fekete

Ár: 11.600 Ft

Karl Lagerfeld kereszttáska Saffiano Karl & Choupette
A Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette egy egyedi, mégis avantgárd tokcsalád, amely a telefonodat a mindennapi öltözéked stílusos kiegészítőjévé teszi.
A Saffiano Karl & Choupette kollekció tartozékai remek választásnak bizonyulnak azok számára, akik egyedi tokot keresnek iPhone-juk luxus stílusú védelmére.
A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és a külső jellemzőknek.
A prémium környezetbarát saffiano bőr ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak, így hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését.
A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő tompítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
Az anyagot egy 3D-s patch díszíti, amelyen a különc tervező és szeretett macskája, Choupette látható.
Ezt egészíti ki a Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért a jól ismert márka felelős.
A kollekció további funkcionalitását két zseb biztosítja a fizetési kártyák vagy dokumentumok számára, amelyek egy elegáns patent alatt rejtőznek.
A dokumentumok számára kialakított rejtett zsebek azt jelentik, hogy a táska sikeresen helyettesítheti a pénztárcát.
A kollekciót egy nagyon erős nejlonpánt egészíti ki, amelynek köszönhetően a tok ina telefonja praktikus kézitáskaként szolgálhat.
A termék a Karl Lagerfeld licenc alapján készült.
 
Kollekció
Crossbody Saffiano Karl & Choupette Karl & Choupette
Típus
Hardcase
Anyag
Öko bőr/Nylon
Szín
Fekete
Kompatibilitás
iPhone 14 Pro Max 6.7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Eredeti tok IPHONE 14 PRO MAX Karl Lagerfeld keménytokos kereszttáska Saffiano Karl & Choupette (KLHCP14XCSAKCPCPMK) fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok