Betöltés...

Dell PN7522W Kapacitív Stylus - Fekete

Ár: 45.310 Ft

PontosságA 4096 szintű nyomásérzékenységgel az aktív toll felveszi a nyomás, a dőlés és az áramlás legkisebb árnyalatait is, így nagy pontossággal hozza létre a világosság és a sötétség árnyalatait. Gyakorlatilag késés nélkül, hasonló a tollal történő íráshoz a papírra.

A világ leghosszabb akkumulátor-üzemideje egyetlen töltéssel egy aktív tollhozTöltsd fel a tollat 80%-ra 20 perc alatt, és teljesen töltsd fel kevesebb mint egy óra alatt. Képzelje el, mit tehet egy tollal, amely akár 40 napig is kitart egy töltéssel.

Könnyű hozzáférés a parancsokhozA programozható felső és oldalsó gombok gyors hozzáférést biztosítanak a gyakran használt alkalmazásokhoz vagy funkciókhoz. Csatlakozzon Bluetooth-on, és indítsa el a Windows Ink Workspace-t a felső gomb egyetlen megnyomásával.
Testreszabhatja funkcióit és alkalmazásait a Dell Peripheral Manager szoftverrel, vagy maradhat az alapértelmezett funkcióknál.

Mágneses rögzítésKényelmesen rögzítse újratölthető aktív tollat Dell 2 az 1-ben laptopjához mágneses rögzítéssel.

Vizuális emlékeztetőkA toll hegyén található LED jelző folyamatosan tájékoztat a Bluetooth-kapcsolatról, az akkumulátor élettartamáról és a töltési állapotról.

Nyomon követésA világ első aktív tollal a mozaik helyének nyomon követésével könnyedén megtalálhatja, hol hagyta utoljára a tollat. Egyszerűen nyissa meg a Csempe alkalmazást, nyomja meg a „Keresés” gombot, és a toll zümmögni kezd, és villogni kezd a LED-lámpáival, hogy figyelmeztessen a helyére.

Csere tollhegyekA mellékelt 2 póthegy segítségével könnyedén kicserélheti a meglévő vagy elveszett tollhegyet.

Széles körben kompatibilisAz AES 1.0, 2.0 és a WGP protokoll támogatásának köszönhetően zökkenőmentesen működik a legtöbb Dell 2 az 1-ben géppel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Dell PN7522W Kapacitív Stylus - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: