Betöltés...

Goobay 61772 2x USB-C/2x USB-A Hálózati töltő - Fekete (65W)

Ár: 20.880 Ft

Az USB töltődoboz mobiltelefonok, notebookok, fényképezőgépek, fejhallgatók, okosórák, táblagépek és még sok más eszköz áramellátásához használható. A töltőport egyszerűen csatlakoztatható a mellékelt csatlakozókábel segítségével a hálózati aljzathoz. A Goobay hálózati adapter és szupergyorsan tölti fel az USB eszközöket.

    A hálózatra csatlakoztatva az USB hub megfelel a különböző töltési követelményeknek, és egyszerre akár négy használatban lévő eszközt is képes feltölteni.    Akár otthon, akár az irodában, a töltőállomás megkönnyíti az elektronikus eszközök rendszerezését, és megakadályozza a kábelek összegabalyodását.    A töltő kiegészítő eszközök vagy matricák segítségével észrevétlenül rögzíthető a bútorokra, például az íróasztal alá.    Az USB-C™ töltőadapter helytakarékos és könnyebb alternatívát kínál a terjedelmes laptop hálózati adapterekkel szemben, és kiküszöböli a több töltőadapter szükségességét.    A töltőadapter kompatibilis az olyan okostelefon-márkákkal, mint az Apple, Samsung, Xiaomi, LG, Huawei, valamint az olyan táblagépekkel, mint az Apple iPad és a népszerű gyártók, például az Acer, HP, Fujitsu és Razer notebookjai.    A 100-240 V-os bemeneti feszültségtartománynak köszönhetően az USB-C™ tápegység külföldön is használható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Goobay 61772 2x USB-C/2x USB-A Hálózati töltő - Fekete (65W)" című hirdetést látja. (fent)