Betöltés...

Invzi P310A GaN USB-A / 3x USB-C Hálózati töltő - Fekete (100W)

Ár: 28.450 Ft

Gyorsan és kényelmesen töltse fel felszerelését! A hálózati töltővel eszközei pillanatok alatt újra tele lesznek, mivel 100 W-os kimeneti teljesítményével tűnik ki. Ráadásul mindenféle eszközzel használhatod. Az utazási adaptereket is tartalmazza, ami még kényelmesebbé teszi a töltő használatát.

Gyors töltésAz INVZI AC töltő 4 porttal rendelkezik - 3 x USB-C és 1 x USB, amelyek akár 100 wattos maximális teljesítményű töltést tesznek lehetővé! Ráadásul támogatja a legfontosabb töltési protokollokat. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt is töltsön, így időt takaríthat meg. Az INVZI segítségével a felszereléseid pillanatok alatt újra használatra készek lesznek!

Nagyfokú kompatibilitásA hálózati töltő nagyfokú kompatibilitást kínál. Eszközök széles skáláját képes tölteni, beleértve notebookokat, telefonokat, táblagépeket, fejhallgatókat és még sok mást. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy az eszköze kompatibilis-e a töltővel. Ideális azok számára, akik sokféle elektronikus eszközzel rendelkeznek, és gyorsan és kényelmesen szeretnék feltölteni azokat.

Kényelmes használatAz INVZI hálózati töltő rendkívül kompakt, mégis maximális töltési teljesítményt nyújt, így ideális, ha magával viszi egy utazásra vagy mindennapi használatra az irodában vagy otthon. Különleges kialakításának köszönhetően a töltő kisebb és nagyobb teljesítményű lehet, mint egy hagyományos töltő, így kevesebb helyet foglal és könnyebben hordozható.

További tartozékokTovábbi EU/UK/AU/AU/US adaptereket mellékelünk a különböző földrajzi régiókban lévő készülékek töltéséhez, ami különösen hasznos az utazók számára. Ezek a tartozékok még sokoldalúbbá és funkcionálisabbá teszik a töltőt, lehetővé téve a különböző eszközök töltését és a különböző körülmények közötti működést.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Invzi P310A GaN USB-A / 3x USB-C Hálózati töltő - Fekete (100W)" című hirdetést látja. (fent)