Betöltés...

RealPower 357049 Hálózati USB-C / Wireless töltő - Fehér (20W)

Ár: 13.590 Ft

A RealPower PC-MagSet a tökéletes társ a gyors, vezeték nélküli töltéshez
iPhone 12 modellek, valamint az Apple AirPods készülékhez. A töltő nem csak pontszerző
gyors töltési időkkel, hanem olyan innovatív technológiákkal is, amelyek különösen biztonságossá teszik a töltési folyamatot. A RapidCharge funkciónak köszönhetően a tápegység automatikusan felismeri a csatlakoztatott eszköz energiaigényét, és ennek megfelelően állítja be a feszültséget és az áramot.
A 2 méter hosszú csatlakozókábel és a mágneses töltőpad - kompatibilis a következőkkel minden induktív és MagSafe kompatibilis végkészülékkel - maximális szabadságot biztosítanak.
Egy 20 W-os töltőből és egy mágneses töltőpadból álló készlet mágneses töltéshez20W-os teljesítmény okostelefonhoz és táblagéphezC típusú USB PD-vel az akár 2,5x gyorsabb töltés érdekében15W-os töltőpárna kompatibilis minden induktív és MagSafe kompatibilis eszközzelAz új iPhone 12 és az Apple AirPods vezeték nélküli töltéseExtra hosszú, 2 méteres csatlakozókábelÁtfogó védelem: A töltőadapter sokoldalú védelmi mechanizmusokkal rendelkezik a készülék túlfeszültség, túlmelegedés, rövidzárlat stb. elleni védelmére.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "RealPower 357049 Hálózati USB-C / Wireless töltő - Fehér (20W)" című hirdetést látja. (fent)