Betöltés...

Spigen Thin Fit "Pro" Galaxy Z Fold 5 Frost Grey - telefontok

Ár: 31.082 Ft

Spigen Thin Fit "Pro" Galaxy Z Fold 5 Frost Grey - telefontok

Spigen Thin Fit "Pro" Galaxy Z Fold 5 Frost Grey - telefontokA Spigen Thin Fit "Pro" tokja az egyik legvékonyabb sorozathoz tartozik a gyártó teljes termékskálájában. A burkolat két egymást kiegészítő anyagból készült - ütéselnyelő TPU-ból és erősítő polikarbonátból, amely megbízható védelmet biztosít készülékének és javítja a kézfogást. A termék tökéletesen illeszkedik és teljesen működőképes, hatékonyan védi a telefont a karcolásoktól és kisebb esésektől.
A Thin Fit Pro fejlett Air Cushion technológiát is használ, amely elnyeli és eloszlatja az ütési erőt, hogy minimalizálja a sérülés kockázatát._x000D_ A ház enyhén megemelt formája a kamera és a képernyő körül. megvédi a karcolásoktól azáltal, hogy a készüléket közvetlenül a sík felület fölé emeli. Tökéletes termék a minimalisták számára, akik értékelik a készülék természetes karcsúságát.

A modell zsanérszerkezetet használ, amely minden hajlatot megtámaszt. Most már élvezheti eszköze szépségét, miközben tudja, hogy megfelelően védett._x000D_ A Spigen Thin Fit Pro a vezeték nélküli töltéssel is kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a tok eltávolítása nélkül is töltheti telefonját. _x000D_ TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Minimalista dizájn
- Ultrakönnyű
- Pontosan elkészített
- Vékony
- Tökéletes illeszkedés
- TPU és PC kombinációja
- Légpárna technológia < br />- Zsanérvédelem
- Kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel
- Könnyen telepíthető és eltávolítható_x000D_ A készlet TARTALMAZ:
1 x Spigen Thin Fit "Pro" tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Thin Fit "Pro" Galaxy Z Fold 5 Frost Grey - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok