Betöltés...

Caseology Parallax Mag Magsafe Iphone 15 Pro Max Burgundy - telefontok

Ár: 18.140 Ft

Caseology Parallax Mag Magsafe Iphone 15 Pro Max Burgundy - telefontok

Caseology Parallax Mag Magsafe Iphone 15 Pro Max Burgundy - telefontokA Caseology by Spigen stílusos Parallax Mag sorozatú tokja a dizájner dizájn és az elegáns színek egyedi kombinációja.
A tok tökéletesen illeszkedik, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét. A kamera körüli megemelt élek védenek a karcolásoktól és érdekes vizuális hatást keltenek.
A stílusos kivitel egyedi megjelenést kölcsönöz, ugyanakkor ergonómiát és biztonságos fogást biztosít használat közben.Tartós és rugalmas TPU szilárdan megvédi okostelefonját. Emellett a gyártó minden sarkot Air Space technológiával szerelt fel, hogy jobban megvédje az eszközt nem kívánt esés esetén.Caseology A Parallax gyűrűvel van felszerelve. kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe technológiával.
A mágnesgyűrű biztosítja a maximális töltési hatékonyságot, valamint a MagSafe funkcióval rendelkező összes tartozék gyors és egyszerű csatlakoztatását.A Parallax egy olyan tok, amelyet 26 alkalommal ejtési tesztnek vetettek alá 1,2 m magasságig, így megkapta a MIL-STD 810G-516.6 amerikai katonai tanúsítványt.TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Csomagolt eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Egyedi dizájn
- Karcsú forma
- Precízen elkészített
- Katonai ejtési szabvánnyal rendelkezik (MIL-STD 810G-516.6) )- Tökéletes illeszkedés
- Könnyen össze- és szétszerelhetőSZETT TARTALMAZ:
1 x Caseology parallaxis tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Caseology Parallax Mag Magsafe Iphone 15 Pro Max Burgundy - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok