Betöltés...

Spigen Ultra Hybrid Iphone 15 Pro Max Frost Fekete - telefontok

Ár: 13.730 Ft

Spigen Ultra Hybrid Iphone 15 Pro Max Frost Fekete - telefontok

Spigen Ultra Hybrid Iphone 15 Pro Max Frost Fekete - telefontokA Spigen Ultra Hybrid ideális védelmi megoldás minimális súly és vastagság megőrzése mellett. A tok a minimalista dizájnt és a legmagasabb szintű védelmet ötvözi. Tartós, rugalmas TPU anyagból készült, amely biztonságosan körülveszi az egész készüléket, hogy kiváló ütéselnyelést biztosítson. Ezenkívül erős polikarbonát panellel egészül ki, amely véd a karcolásoktól és keményíti a szerkezetet. A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes, nem korlátozza a hozzáférést a külső portokhoz, és hatékonyan védi a telefont az esések során. Az Ultra Hybrid ideális védelmi megoldás a minimális súly és vastagság megőrzése mellett.A tokot alkalmassági teszteknek vetették alá, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy 26-szor zuhant le 2,5 km magasságból. 2 méter.
Minden Spigen termék kopásállóságát és pontos illeszkedését tesztelték, hogy kiváló minőségű tokot szállítsanak.TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100%-ban eredeti< br />- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Vékony forma
- Precíz kivitelezés
- Beépített légzsákok a sarkokban
- Védelmet nyújt leeséskor- Tökéletes illeszkedés
- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhetőSZETT TARTALMAZ:
1 x Spigen Ultra hibrid tok
p>< p>

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen Ultra Hybrid Iphone 15 Pro Max Frost Fekete - telefontok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok