Betöltés...

Supcase IBLSN ARES MAG MAG MAGSAFE iPhone 15 PRO MAX MAX FEKETE tok

Ár: 16.900 Ft



Ares Mag, a Supcase páncéltermékek sorozata, amely kompatibilis a Magsafe technológiával. A precizitás, az innováció és a funkcionalitás az alapvető elemek, amelyek az egyes tokok felépítését alkotják. Nemcsak a legmagasabb szintű védelmet, hanem ütéscsillapítást is biztosítanak bármilyen esés során. Ez az anyagok egyedülálló kombinációja, amely minden oldalról rendkívül páncélozott védelmet nyújt készülékének. A tok kiváló minőségű, erős polikarbonátból készül, hőre lágyuló poliuretán hozzáadásával. Ez az anyagkombináció megduplázza a védelmi erőt, és képes elnyelni az akár 3 méterről történő eséseket. Az elülső borítás fejlett "Snap-On" kialakítású. A tokot kétrétegű "PC + TPU" kialakításúnak tervezték a rugalmas és erős TPU anyag és a kemény polikarbonát kombinálásával, amely ellenáll minden ütésnek és védelmet nyújt még extrém esések során is.
A készülék előlapján elhelyezett keret beépített edzett üveggel van ellátva. Ez a védelem tökéletesen elválasztja a kijelzőt a sima felületektől, és a készüléked biztonságban érezheti magát. Fontos eleme és egyben előnye a terméknek, hogy nemcsak az ütésekkel és esésekkel, hanem a porral szemben is ellenálló! A készülék összes portja megfelelően lett kivágva és rögzítve a tokban, így az teljesen működőképes és kompatibilis, ugyanakkor ellenáll a felületes folyadékkiömléseknek. A tok emellett funkcionális gyűrűvel van ellátva, amely biztosítja a maximális töltési hatékonyságot és a gyors és egyszerű csatlakozást minden MagSafe funkcióval rendelkező tartozékhoz. Minden Supcase termék megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai ellenállási szabványnak, ami azt jelenti, hogy 26 alkalommal esett le 2 méteres magasságból. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Könnyű kompozit szerkezet
- Precízen készült
- Rendkívüli védelmet nyújt az esésekkel szemben
- Tökéletes illeszkedés
- Kompatibilis a Magsafe rendszerrel
- Teljesen működőképes
- Megfelel a katonai zuhanásvizsgálati szabványnak (MIL STD 810G 516.6)
- Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető. A KÉSZLET TARTALMA:
1 x IBLSN Ares Magsafe Supcase táska

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Supcase IBLSN ARES MAG MAG MAGSAFE iPhone 15 PRO MAX MAX FEKETE tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok