Betöltés...

Spigen CYRILL CLASSIC CHARM MAG MAG MAGSAFE iPhone 15 PRO MAX FEKETE tok

Ár: 16.559 Ft



Egy rendkívül elegáns ajánlat a nők számára a Spigen márkától. A Classic Charm Magsafe egy tökéletesen elkészített tok klasszikus dizájnnal. A csatolt szíjjal együtt egy stílusos duót alkotnak, amely még a legigényesebb felhasználóknak is tetszeni fog. A karcsú, mégis tartós kialakítás a kiváló minőségű alkatrészek kombinációja. A hátlap kiváló minőségű PU bőrből készült, amely kellemes tapintású és javítja a telefon fogását, míg a többi rész TPU-val van kitöltve. A rugalmas és puha keret tökéletes esés esetén, elnyeli az ütéseket.
A termék tökéletesen illeszkedik, teljesen működőképes és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét. A Classic Charm kétféleképpen viselhető: a keretre akasztott tokként vagy kézpántként. A Classic Charm Mag a MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van ellátva.
A mágneses gyűrű biztosítja a maximális töltési hatékonyságot és a gyors és egyszerű csatlakozást minden MagSafe funkcióval rendelkező tartozékhoz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Minimalista design
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Vékony forma
- Könnyű
- Pontosan készült
- Tökéletes illeszkedés
- Könnyen össze- és szétszerelhető. A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Cyrill Classic Charm Magsafe tok
1 x szíj

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Spigen CYRILL CLASSIC CHARM MAG MAG MAGSAFE iPhone 15 PRO MAX FEKETE tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok