Betöltés...

Audi valódi bőr iPhone 13 Pro Max 6.7" fekete keménytok AU-TPUPPCIP13PM-Q8/D1-BK

Ár: 13.900 Ft



Audi valódi bőr iPhone 13 Pro Max 6.7" 6,7" Az Audi Genuine Leather sorozatú tok a legapróbb részletekre is ügyelve készült, és tökéletesen illeszkedik az okostelefonhoz. A tok magja termopoliuretánból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és biztosítja a könnyű összeszerelhetőséget. A borítás felső rétegét a legmagasabb minőségű természetes bőr borítja, amely nemcsak védelmet, hanem kellemes élményt is nyújt a használat során. A kollekciót dombornyomott, rombuszokból álló geometrikus motívum különbözteti meg, amely divatos megjelenést kölcsönöz neki.

A vékony kialakítás nem vastagítja a készüléket, megtartva annak elegáns megjelenését. A tok hozzáférést biztosít a telefon összes funkcióbillentyűjéhez, aljzatához és portjához anélkül, hogy korlátozná annak funkcionalitását, így teljes mértékben használhatja okostelefonját. A termék jellemzői: Vékony kialakítás Material: Anyag: TPU / természetes bőr Védelem a telefon karcolódása ellen a hátoldalon és az oldalakon Rombusz motívum Audi logó Hozzáférés minden funkcióbillentyűhöz, csatlakozóhoz és telefonporthoz Az Audi által hivatalosan engedélyezett tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Audi valódi bőr iPhone 13 Pro Max 6.7" fekete keménytok AU-TPUPPCIP13PM-Q8/D1-BK" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok