Betöltés...

Samsung S23 smart view wallet tok, Fekete

Ár: 14.890 Ft

Samsung Smart View pénztárca tok
Az eredeti Samsug Smart View Wallet Case termék a Galaxy S23 készülék gyönyörű megjelenését és rendkívüli funkcionalitását szolgálja.
A tok a védőburkolat és a praktikus pénztárca kombinációja - a tok belső oldalán található funkcionális zseb lehetővé teszi, hogy a szükséges dokumentumok vagy fizetési kártyák mindig nálad legyenek.
A Smart View Wallet Case vékony, de robusztus kialakításának köszönhetően a Galaxy S23 telefon előlapján és hátulján is védelmet nyújt.
A könyvként kinyitható tok kiváló védelmet nyújt - a zárható patent megakadályozza a képernyő nem kívánt karcolódását.
Az átlátszó kis ablak és az intelligens érzékelő lehetővé teszi, hogy kényelmesen fogadhass hívásokat, ellenőrizhesd az értesítéseket és használhass egyéb kulcsfontosságú funkciókat anélkül, hogy ki kellene nyitnod a tokot.
A Smart View Wallet tartós anyagokból készült - a tok magját polikarbonát alkotja, és körülveszi a Samsung Galaxy S23 hátlapját, megvédve azt a sérülésektől.
A polikarbonátot kiváló minőségű, rendkívül tartós anyag borítja, amely biztonságosan fekszik a kézben és puha tapintású.
Mint minden eredeti, Samsung által gyártott kiegészítő, a Smart View Wallet tok is tökéletesen készült, és tökéletesen illeszkedik az okostelefonhoz.
A tok rendelkezik az összes szükséges portkivágással és integrált gombfedéllel a készülék összes funkciójának könnyű eléréséhez.
A Smart View Wallet tokot antimikrobiális bevonattal kezelték, hogy megvédjék a sérülésektől és a mikroorganizmusoktól.
A cink hozzáadása igazoltan folyamatosan gátolja a mikrobák szaporodását.
Mostantól minden Galaxy S23 tok részben UL tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított anyagokból készül, amelyek a fogyasztói hulladékot jelentős értékké alakítják, csökkentve a kibocsátást, növelve a hatékonyságot és kímélve értékes erőforrásainkat.
Gyűjtemény
Smart View pénztárcatáska tok
Típus
Könyvespolc
Anyag
Bőr/PC
Szín
Fekete
Kompatibilitás
Samsung Galaxy S23 S911

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung S23 smart view wallet tok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)