Betöltés...

Belkin USB-C Hálózati töltő + USB-C apa - Lightning apa töltőkábel - Fehér (30W)

Ár: 14.380 Ft

Lightning csatlakozóval
A 30 W-os USB-C töltővel iPhone és Galaxy eszközöket is tölthet. Power Delivery 3.0 és PPS funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a csatlakoztatott eszköz biztonságosan és gyorsan feltöltődjön a megfelelő teljesítménnyel – például egy iPhone 13 0-ról 50%-ra 24 perc alatt. USB-C/Lightning kábel jár hozzá.

Dinamikus PPS technológia
Újra és újra gyorsan és biztonságosan feltöltheti eszközeit. A PPS technológiának köszönhetően felismeri a csatlakoztatott eszközt, és az optimális töltéshez megfelelő áramellátással látja el.

USB-C tápellátás 3.0
A 30 W-os PPS töltő USB-C PD 3.0-val rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy megfelel a kompatibilis eszközre vonatkozó követelményeknek. Így biztos lehetsz a biztonságban töltés közben.

Kompakt formátum
Útközben is gyors energialöketet adhat eszközeinek, mivel a töltő kicsi és könnyen szállítható.

Jellemzők:
Samsung készülékek és iPhone készülékek gyors töltéseA Dynamic Power Delivery PPS technológiával akár 25 W-ot biztosít Samsung okostelefonokhoz és 27 W-ot iPhone 13 Pro eseténUSB-C PD 3.0Kompakt formátum, könnyen szállíthatóUSB-C kábel Lightning csatlakozóval

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Belkin USB-C Hálózati töltő + USB-C apa - Lightning apa töltőkábel - Fehér (30W)" című hirdetést látja. (fent)