Betöltés...

Guess GUHMP14LHLEOPWWB iPhone 14 Pro 6.1" kék keménytok leopárdmintás MagSafe

Ár: 12.900 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} Guess Leopard MagSafe A Leopard MagSafe kollekció elegáns tokját egyedi vadállatbőr motívum díszíti, ami egyedi bájt kölcsönöz neki. Ez a minta nagy precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készült, ami nagyon vonzóvá teszi a borítót, és magára vonzza a figyelmet. Ez a motívum egy kis vadságot és érzékiséget visz a borítóba, valamint eleganciát és stílust, ami egyedi jelleget kölcsönöz neki. Egy ilyen borító tökéletes a divatos és bátor emberek számára, akik szeretnek kitűnni stílusukkal és ízlésükkel.
További díszítés az ikonikus arany Guess logó vintage stílusban, amely kiemeli a tok kifinomult esztétikáját. A logó forró dombornyomással, majd egy finom TPU réteggel van bevonva, ami ellenállóvá teszi a kopással szemben, és hosszú ideig garantálja a tartós és esztétikus megjelenést. Az aranyszínű Guess logó nem csak egy gyönyörű díszítés, hanem a termékek kiváló minőségének és hitelességének megerősítése is, amelyekért ez a márka felelős. A Leopard MagSafe fedelek a divatos dizájnt a legmagasabb minőségű kivitelezéssel ötvözik. A tok tartós anyagokból készült - az erős és kemény polikarbonát (hátlap) és a rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációja egy sérülésálló szerkezet létrehozását eredményezte, amely biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen tapad hozzá.
A tok finoman megemelt peremei a képernyő körül megvédik azt a karcolásoktól és a horzsolásoktól, a kamera objektívje körüli perem pedig az optikát védi a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik a gombok összes fedelével és a portok kivágásaival. id=1aA2Qu90Z0iCRznDg8aLsYL2aelmZsMmQ" alt="" width="500" height="500" /> A tokok a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amely gyors és egyszerű töltést biztosít. A borítókba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a borító színéhez. A leopárdbőr motívummal díszített borítókollekció eredeti megjelenést kínál, és nemcsak praktikus, hanem mutatós, divatos kiegészítővé is válik. Ez a téma nagyon vonzó, mert ötvözi az eleganciát és a vadságot, ami nagyon hatásossá teszi a megjelenést és vonzza a figyelmet. A terméket a Guess licenc alapján gyártják. Kollekció Leopárd MagSafe Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Kék Kompatibilitás iPhone 14 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess GUHMP14LHLEOPWWB iPhone 14 Pro 6.1" kék keménytok leopárdmintás MagSafe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok