Betöltés...

Guess GUHMP14LPCUMAH iPhone 14 Pro 6.1" fehér keménytok Márvány MagSafe

Ár: 12.900 Ft



.boldy {font-size: 13pt; text-align: center; font-weight: bold} .h3ka {font-size: 15pt; ; font-weight: bold; text-align: center;} .tekst {font-size: 13pt; text-align: center;} .tabelka {border-collapse: collapse; width: 100%;} .tdka {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;} .trka:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;} Guess Marble MagSafe A Guess márvány tokok időtlen eleganciája minden esetben eredeti dizájnjával nyűgöz le. A márvány szépsége a nyers, hűvös karakterében és nem nyilvánvaló mintázatában rejlik, amelyet ezekre az egyedi tokokra is átültettünk. A Marble MagSafe tokok a divatos dizájnt a legmagasabb minőségű kivitelezéssel ötvözik. A test felépítése polikarbonátból és hőre lágyuló poliuretánból készült, ütéscsillapítással - ezek az anyagok garantálják a készülék védelmét a sérülésekkel szemben.
A tok finoman megemelt peremei a képernyő körül védik azt a karcolásoktól és horzsolásoktól, a kamera objektívje körüli megemelt perem pedig a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik a gombok összes fedelével és a portok kivágásaival, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. A tokok a MagSafe vezeték nélküli töltővel kompatibilis mágneses gyűrűvel vannak ellátva, így biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A borítókba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a borító színéhez. További díszítés a mágneses gyűrű belsejében elhelyezett ikonikus arany Guess-logó, amely kiemeli a tok kifinomult esztétikáját. A logó forró dombornyomással, majd egy finom TPU réteggel van bevonva, ami ellenállóvá teszi a kopással szemben, és hosszú ideig garantálja a tartós és esztétikus megjelenést. Az aranyszínű Guess logó nem csak egy gyönyörű díszítés, hanem a termékek kiváló minőségének és hitelességének megerősítése is, amelyekért ez a márka felelős. A márványtéma használatának köszönhetően a Marble MagSafe tokkal felszerelt iPhone elegáns megjelenést nyer. Az egyedi színek és a kifinomult részletek határozzák meg az esztétikát, így a Marble MagSafe védőtok kollekció egy stílusos, luxus és figyelemfelkeltő dizájnt kínáló, csúcskategóriás kiegészítő. A termék a Guess márka licencével készül. Kollekció Marble MagSafe Típus Hardcase Anyag TPU/PC Szín Fehér Kompatibilitás iPhone 14 Pro 6.1"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Guess GUHMP14LPCUMAH iPhone 14 Pro 6.1" fehér keménytok Márvány MagSafe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok