Betöltés...

SPIGEN ULTRA HYBRID S műanyag telefonvédő (közepesen ütésálló, szilikon légpárnás keret, kitámasztó) ÁTLÁTSZÓ Samsung Galaxy S23 Plus (SM-S916)

Ár: 12.900 Ft



A Spigen Ultra Hybrid “S” sorozatának tokja egy darabból áll, és egy átlátszó, polikarbonátból készült rétegből áll, amely körbeveszi a telefon széleit és hátulját. A hibrid technológia biztosítja a tartósságot és megakadályozza a tok sárgulását.
A tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és nem korlátozza a vezeték nélküli töltés lehetőségét. A kamera és a képernyő körüli borítás kissé megemelt formája megvédi a karcolásoktól, ha a telefont közvetlenül egy sík felület fölé emeli. Fedelei vannak a gombokhoz és kivágások a portokhoz. Az “S” verziót fémláb különbözteti meg a normál Ultra Hibridtől, amely lehetővé teszi, hogy anélkül nézze meg, mi történik a telefon kijelzőjén, hogy tartania kellene. Az Ultra Hybrid “S” egy tok, amelyet 26-szor vetettek alá esési tesztnek 1,2 m magasról, így megszerezve az amerikai katonai MIL-STD 810G-516.6.16.6 bizonyítványt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "SPIGEN ULTRA HYBRID S műanyag telefonvédő (közepesen ütésálló, szilikon légpárnás keret, kitámasztó) ÁTLÁTSZÓ Samsung Galaxy S23 Plus (SM-S916)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések