Betöltés...

Orico merevlemez ház és GSM tartozékok (piros)

Orico merevlemez ház és GSM tartozékok (piros) Orico merevlemez és GSM tartozékok tok (piros) Az Orico tok rendszerezi Önt, és egy helyen tárolja meghajtóját és a szükséges tartozékokat. EVA és pamut felépítésének köszönhetően a benne lévő tárgyak védve vannak a sérülésektől. Ezenkívül a kiváló minőségű cipzárok megóvják felszerelését a kieséstől. A tokban 2,5-os merevlemezt, memóriakártyát, pendrive-ot, kábeleket stb. Tágas Viszonylag kicsi kialakítása ellenére a tokba 2,5-os merevlemez, pendrive, memóriakártya, fizetési kártya, kábelek vagy fejhallgató is belefér. Mostantól minden tartozékodat magaddal viheted a munkahelyeden, üzleti útra vagy nyaralásra. Készülékei védelme érdekében A tok biztonságos tárolást biztosít, így nem kell attól tartania, hogy szállítás közben megsérülhet készüléke. A termék EVA műanyagból készült, amely antisztatikus és ellenáll a pornak és a nedvességnek. Sőt, a pamut belső tér további védelmet nyújt a benne lévő tartozékoknak. Gyártó Orico Modell PHD-25-RD-BP Szín piros Anyag EVA Méretek 160 x 110 x 40 mm (külső), 140 x 90 x 25 m (belül) 2,5-os merevlemezekhez, kábelekhez, flash meghajtókhoz, memóriakártyákhoz stb .

Tovább
Adatlap
Ár: 1.590 Ft
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2023.09.28
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Orico merevlemez ház és GSM tartozékok (piros)
Lehetőségek
Megosztók

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Orico merevlemez ház és GSM tartozékok (piros)" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új mobiltelefonok és mobiltelefon tartozékok

A rovatban használt és új mobiltelefonok és telefon tartozékok között böngészhet. Mobiltelefonok és tartozékok eladása (hirdetése) mindenki számára ingyenes.

TIPP: Érdeklődjön, hogy kártyafüggetlen-e az eladó mobiltelefon