Betöltés...

Verbatim WCS-01 Wireless töltőállomás Apple készülékekhez - Ezüst (20W)

Ár: 16.290 Ft

Vezeték nélküli töltésNincsenek zavaros kábelek! Töltsön két készüléket vezeték nélkül.

Ideális az éjjeliszekrényre - a Verbatim vezeték nélküli töltőállomása alvás közben is vezeték nélküli töltési energiát biztosít Apple-eszközeidnek. Csak helyezze mindkét készüléket a kijelölt helyre, és a töltés érintésre megkezdődik.

Töltsd az Apple Watch-ot és az iPhone-t (8 vagy újabb) vagy más Qi-tanúsítású, vezeték nélküli töltésre alkalmas eszközt a Verbatim 2 az 1-ben töltőállomásával.

Kompakt és elegánsA Verbatim töltő kompakt kialakításának és elegáns alumínium talpának köszönhetően ideális irodai berendezés vagy éjjeliszekrény.

Nincs szükség a telefon tokjának eltávolítására, mivel a vezeték nélküli töltőpad a legtöbb, legfeljebb 3 mm-es tokon keresztül is képes tölteni.

Egészségesen tartja az akkumulátorokatA töltőállomást úgy tervezték, hogy az eszközöket a lehető leggyorsabban töltse, bár a tényleges töltési sebesség az eszköztől függ - az Apple órák 5W-os, míg más készülékek akár 15W-os töltési sebességgel is tölthetők.
A túláram, túlfeszültség védelemmel a töltő megakadályozhatja az eszközök akkumulátorának túltöltését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Verbatim WCS-01 Wireless töltőállomás Apple készülékekhez - Ezüst (20W)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: