Betöltés...

Speck Presidio2 Pro MagSafe Apple iPhone 14 Plus Szilikon Tok - Fekete

Ár: 11.340 Ft

A Presidio®2 Pro MagSafe® egy szupervédő és zsebbarát tok, amely puha tapintású felületet kapott a jobb megjelenés, a jobb tapintás és a fokozott karcállóság érdekében.

Ez a tok nem csak elegáns, de a Presidio®2 Armor Cloud™ technológia révén strapabíró az élet nehéz pillanataiban is. Minden tok kerületét légkapszulákkal béleltük ki. Ütközéskor ezek összenyomják és légpárnára függesztik a telefonodat, akárcsak egy légzsák. Ezeket a tokokat a való életben teszteltük, hogy akár 13 láb magasról történő leejtést is kibírnak, így biztos lehetsz benne, hogy telefonod védve lesz.

Az érezhető könnyű használat érdekében precízen illeszkedő tokjainkat készülékedre szabtuk, továbbfejlesztett, ultra-rezonáló gombokkal a simább kattintásokért és a hangerőszabályozásért. A tartós, mégis vékony tokot precíz mágnesekkel terveztük, hogy kifejezetten az összes Apple MagSafe® tartozékkal működjön együtt.

A Microban® beépített antimikrobiális kezeléssel is rendelkezik, amely akár 99%-kal csökkenti a foltokat és szagokat okozó baktériumok számát a tokon, tisztább felületet teremtve.

Ráadásul rendelkezik a megemelt keretünkkel is. Ez a hozzáadott perem segít megvédeni a képernyőt a karcolódástól és a töréstől, ha és/vagy amikor a telefon leesik és arccal lefelé esik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Speck Presidio2 Pro MagSafe Apple iPhone 14 Plus Szilikon Tok - Fekete" című hirdetést látja. (fent)