Betöltés...

Speck Presidio Perfect-Clear with Glitter Apple iPhone 14 Szilikon Tok - Átlátszó

Ár: 11.310 Ft

A Presidio® Perfect-Clear with Glitter a legjobb módja annak, hogy úgy ragyogjon, mint egy gyémánt. Innovatív új anyagaink lehetővé tették számunkra, hogy olyan tokot hozzunk létre, amely tovább marad tiszta, és nagyobb védelmet és tartósságot biztosít.

A tokba beágyazott csillogó csillámkristályokkal rendelkezik. Ezek fakulás- és karcállóak, és plusz nem kopnak le.

Ez a tok nem csak elegáns, de a tiszta ütközéses technológiánknak köszönhetően olyan erős, mint a köröm. Az átlátszó, telefonpárnázó vegyületünk ütközéskor összenyomódik, hogy megvédje telefonodat és ellenálljon a sérüléseknek. A tokjainkat a való életben teszteltük, hogy akár 13 láb magasról történő leejtést is kibírnak, így biztos lehetsz abban, hogy telefonod védve lesz. Ez a tartós, mégis vékony tok lehetővé teszi a MagSafe® és Qi vezeték nélküli töltést a zökkenőmentes töltés érdekében.

A Microban® beépített antimikrobiális kezeléssel is rendelkezik, amely 99%-kal csökkenti a foltokat és szagokat okozó baktériumok számát a tokon, így tisztább felületet teremt.

Ráadásul emelt keretünkkel is rendelkezik. Ez a hozzáadott perem segít megvédeni a képernyőt a karcolódástól és a töréstől, ha és/vagy amikor a telefon leesik és arccal lefelé esik.

A vékony kialakítás lehetővé teszi a MagSafe® és Qi vezeték nélküli töltést a zökkenőmentes és egyenletes töltés érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Speck Presidio Perfect-Clear with Glitter Apple iPhone 14 Szilikon Tok - Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)