Betöltés...

3MK FLEXIBLE GLASS LITE képernyővédő üveg (2.5D, flexibilis, lekerekített szél, ultravékony, 0.16mm, 6H) ÁTLÁTSZÓ Sony Xperia 1 V (XQ-DQ72)

Ár: 2.690 Ft

FlexibleGlass Lite™ Csak 0,16 mm – a legvékonyabb hibrid üveg a piacon! A FlexibleGlass Lite™ a fólia és az üveg hibridje. Rugalmas szerkezet kiküszöböli a repedés és zúzódás kockázatát, ami teljes biztonságot nyújt a telefon használata során. A FlexibleGlass Lite™ a legnépszerűbb 3mk Protection alternatívája. A 0,16 mm-es vastagsága a legvékonyabb hibrid üvegté teszi a piacon. Egy további réteg a kijelzőn szinte észrevehetetlen! A lézeres gyártásnak köszönhetően a FlexibleGlass Lite™ tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz, és kivágásokkal rendelkezik a hangszórók, kamerák és érzékelők számára az okostelefonon. A Fit-In™ pozicionáló matricákkal gyorsan megteheti és pontosan illessze a hibrid üveget a képernyőhöz. A telepítés még soha nem volt ilyen egyszerű! A FlexibleGlass Lite™ kiegészítő kerámia bevonata növeli a karcolásállóságot. Az eredmény? Hosszabb ideig élvezheti a védelmet!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Sony Ericsson
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "3MK FLEXIBLE GLASS LITE képernyővédő üveg (2.5D, flexibilis, lekerekített szél, ultravékony, 0.16mm, 6H) ÁTLÁTSZÓ Sony Xperia 1 V (XQ-DQ72)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések