Betöltés...

Apple iPhone 14 Pro Spigen Optik Armor Mag ütésálló Magsafe tok, Fekete

Ár: 14.430 Ft



Az Optik Armor hibrid tok tönkreteszi a vádelmet nyolcszorosára.
A precÃzen elkészÃtett tok egy puha és rugalmas TPU borÃtás és egy kényelmesen használható PC csúszka kombinációja. A praktikus borÃtás megvédi a lencsét a karcolásoktól és egyéb sérülésektÅl a mindennapi használat során.
Továbi elÅnyt jelentenek az ütésésélló légzsékok, amelyek megvédik a telefont a sérülésektÅl. A tok matt textúrával készült, amely ellenáll a szennyezÅdéseknek, a csúszásgátló tulajdonságok pedig biztos fogást biztosÃtanak, és lehet, hogy a telefon kimenő hasznát veszi a megcsináltatott veszekedésnek. A tok telefonnal illeszkedik, és nem korlácsolja a vezetést nélküli telefonnal lehetÅs lehetÅségét. Az Optik Armor a vezeték nélküli MagSafe technológiával kompatibilis gyűrűvel van ellátva.
A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot és gyors és egyszerű csatlakozást biztosÃt minden MagSafe funkcióval rendelkezÅ tartozékhoz. Az Optik Armort alkalmassági teszteknek vetették alá, és megkapta a MIL STD 810G-516.6 tanúsÃtványt, ami azt jelenti, hogy 26 alkalommal esett le 2 méteres magassÃgból.
A Spigen minden termékskét kopásállóságra és pontos illeszkedésre tesztelik, hogy kiváló minÅségű tokot biztosÃtsanak. TERMÃKJELLEMZÅK:
- 100őan eredeti
- Az eredeti csomagolásba csomagolva
- PrecÃzen készült
- Elegáns
- Egyedi design
- Kompatibilis a MagSafe technológiával
- Karcsú forma
- Katonai ejtőernyős tesztszabvíznnyal rendelkezik (MIL-STD 810G-516.6)
- Tökéletesen illeszkedik
- Kőnnyen össszeszerelhetŠés szétszerelhetÅ
- VédŠkamerafedél
- Teljesen működÅképes. A KÉSZLET TARTALMA:
1 x Spigen Optik Armor tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Apple iPhone 14 Pro Spigen Optik Armor Mag ütésálló Magsafe tok, Fekete" című hirdetést látja. (fent)