Betöltés...

CANYON Smart Coach SB-75 0.96'', 80 x 160, LCD, 105 mAh, 18 mm fekete okosóra

Ár: 24.690 Ft

"SMART COACH" FITNESS KARKÖTŐ SB-75Egy igazi technológiai áttörés a sporteszközök világában, melyet a Canyon készített! Ez a fitnesz karkötő virtuális edzőként támogatja Önt a sportsikerek felé vezető úton. A kütyü pontos méréseket végez az olyan mutatókról, mint az EKG, a szívfrekvencia-variabilitás (HRV), az edzésre való felkészültség, a stressztűrés, a szív és az izmok állapota.
A fejlett algoritmusok lehetővé teszik, hogy a Smart Coach szalag és a Canyon Life alkalmazás végigkísérje a sportoló teljes életciklusát: edzés, regeneráció, edzéskészség. A nagy pontosságú érzékelők pontos és gyakori méréseket biztosítanak. Az okostelefonnal való megbízható szinkronizálás biztosítja a maximális bevonást az élet egyéb területeibe. Egy szuper kütyü a kiváló teljesítményért!

VIRTUÁLIS EDZŐMegtervezi a gyakorlatokat a stresszkészség alapján.Kiszámítja az izmok állapotát és a regenerálódás szintjét.Elemzi az edzéstörténetet és azonosítja a trendeket.Méri a szívterhelést és az általános fizikai erőnlét szintjét..Felfedezi a stressz, az energia és a termelékenység szintjét.ULTRAPRECÍZ ÉRZÉKELŐKA mérések pontossága a csúcsmárkák szintjén van.Maximális pontosságú elektrokardiogram.A pulzusmérő egyértelműen nyomon követi a szívritmust.A gyorsulásmérő hiba nélkül számolja a megtett lépéseket.A sikeres edzéshez szükséges összes adat rögzítése.MATEMATIKAI ALGORITMUSOK AZ AKTIVITÁSELEMZÉSHEZStressz- és termelékenységi jelentések.Pszichológiai és érzelmi tényezők kiszámítása.Tevékenységi előzmények mentése naptár formájában.Értesítések vízivásra, megállásra vagy folytatásra vonatkozóan.A sporttevékenységek részletes statisztikái.STATISZTIKÁK RÖGZÍTÉSE ÉS RÖGZÍTÉSELépésszámláló.Szívritmus.Elektrokardiogram.Elégetett kalóriák.A cél elérésének százalékos aránya.MINDIG BE KAPCSOLVA!Bejövő hívások és SMS értesítések.Közösségi hálózatok és üzenetküldők üzenetei.Értesítések a nem fogadott hívásokról.Szinkronizálás okostelefonnal.Egyszerű érintéses gombos működtetés.CANYON LIFE MOBILALKALMAZÁSA márka csapata által házon belül fejlesztett.A statisztikai adatok pontos és megbízható tárolása.Azonnali, megbízható szinkronizálás okostelefonnal.Rendszeres frissítések és házon belüli technikai támogatás.Kompatibilis a legtöbb modern iOS és Android rendszerű okostelefonnal.AZ ADATBIZTONSÁGI SZABVÁNYOKNAK VALÓ MEGFELELÉSAz adatokat a felhőben tárolják, és megbízhatóan védik őket.Követi a szigorú GDPR-előírásokat.Fiókvezérlés okostelefonról.Garantált titoktartás.Adattitkosítás és hozzáférés-szabályozás.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Készülékek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "CANYON Smart Coach SB-75 0.96'', 80 x 160, LCD, 105 mAh, 18 mm fekete okosóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: