Betöltés...

Eredeti tok IPHONE 14 PRO MAX Karl Lagerfeld keménytok Saffiano Karl & Choupette (KLHCP14XSANKCPK) fekete

Ár: 10.600 Ft

Karl Lagerfeld Saffiano Karl és Choupette
A Karl Lagerfeld Saffiano Karl & Choupette kötelező darab az igényes vásárlók számára, akiknek fontos az elegancia és a presztízs, és jól akarnak kinézni.
Ezzel a borítással telefonja a mindennapi öltözködésének stílusos kiegészítőjévé válik.
A Karl Lagerfeld divatház által aláírt tokok legújabb kollekciója kiváló ajánlat azoknak, akik egyedi tokot keresnek iPhone-juk luxus stílusú védelmére.
A tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely ellenáll a kopásnak és a külső jellemzőknek.
A prémium minőségű környezetbarát szaffianóbőr ellenáll a sérüléseknek és a karcolásoknak, így hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését.
A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő tompítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
Az anyagot a híres tervező háromdimenziós monogramjai és a tervezőt és szeretett macskáját, Choupette-et ábrázoló folt díszíti.
Az egészet egy Karl Lagerfeld logóval ellátott fémlemez teszi teljessé, amely megerősíti a termékek kiváló minőségét és hitelességét, amelyekért a híres márka felel.
A Karl Lagerfeld licenc alapján készült termék
 
Kollekció
Saffiano Karl & Choupette
Típus
Kemény tok
Anyag
Öko bőr/TPU/Nylon
Szín
Fekete
Kompatibilitás
iPhone 14 Pro Max 6.7"

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Eredeti tok IPHONE 14 PRO MAX Karl Lagerfeld keménytok Saffiano Karl & Choupette (KLHCP14XSANKCPK) fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok