Betöltés...

Tok álló, bőr hatású (FLIP, oldalra nyíló, légpárnás sarok, kamera védelem, karbon minta) SÖTÉTZÖLD Apple iPhone SE 2 (2020), Apple iPhone SE 3 (2022), Apple iPhone 7 4.7, Apple iPhone 8

Ár: 4.390 Ft

A karbon mintas tok előkelő stílusban garantálja a telefon védelmét. Megerősített élek, puha belső anyag és mágneses záródás védi a készüléket a karcolásoktól és sérülésektől. A tokot úgy tervezték, hogy ne csak egy okostelefont, hanem a gyakran használt dokumentumokat is kényelmesen tárolja. A belső zsebben elfér egy bankkártya, személyi igazolvány vagy egy kis papír, például egy bevásárlólista, így nem kell mindenhová vinni a teljes pénztárcáját. A sötét színű karbon burkolat a sportautók dizájnjára utal, ami elegáns karaktert kölcsönöz a készüléknek. A tok belső anyaga olyan puha, hogy ráadásul védi a kijelzőt a sérülésektől, míg a telefont tartó gumirész méhsejt-motívuma az egész tok esztétikáját hangsúlyozza. Anyaga: Eco-bőr (külső oldal), mikroszálas (belső oldal zsebbel), TPU (telefont tartó belső oldal)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Apple
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Tok álló, bőr hatású (FLIP, oldalra nyíló, légpárnás sarok, kamera védelem, karbon minta) SÖTÉTZÖLD Apple iPhone SE 2 (2020), Apple iPhone SE 3 (2022), Apple iPhone 7 4.7, Apple iPhone 8" című hirdetést látja. (fent)