Betöltés...

DUX DUCIS FINO szilikon telefonvédő (műanyag belső, közepesen ütésálló, rács minta) BARNA Samsung Galaxy A72 5G (SM-A726F), Samsung Galaxy A72 4G (SM-A725F)

Ár: 4.190 Ft

Elegáns tok kiváló minőségű PC-ből puha TPU éllel, beépített PVC réteggel és szövettel, amely minden fogásnál kényelmet biztosít. Megvédi a kamerát, a hátlapot és a mobiltelefon minden szélét a karcolásoktól. A tok rugalmas burkolata -esés esetén- elosztja az ütközési energiát a felületén és a képernyő körül megemelt élek védik annak felületét a karcolódásoktól. A precíz kivágások tökéletesen illeszkednek a telefonhoz és csúszásmentes felületet is kapott a tökéletes tapadásért. A tok külső borírtása egy piszkot taszító szintetkius anyag. Támogatja a vezeték nélküli töltést, nem kell eltávolítani a tokot. Tulajdonságok: Nagy tartósság Egyedi megjelenés Teljes hozzáférés az összes porthoz

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Samsung
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "DUX DUCIS FINO szilikon telefonvédő (műanyag belső, közepesen ütésálló, rács minta) BARNA Samsung Galaxy A72 5G (SM-A726F), Samsung Galaxy A72 4G (SM-A725F)" című hirdetést látja. (fent)