Betöltés...

NILLKIN XD CP+MAX képernyővédő üveg (3D, full cover, tokbarát, ujjlenyomatmentes, 0.33mm, 9H) FEKETE Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Redmi Note 9S, Xiaomi Mi 10T Lite 5G

Ár: 6.490 Ft

Az üvegfóliát magas hőmérsékletű edzési folyamat során készítették, amely megerősíti az ívelt széleket és az egész üveget. Ellenáll az olaj és az ujjlenyomatok foltjainak, valamint a karcolásoknak és az ütődésekből vagy leejtésből származó hatásoknak. Karcálló, törésálló és robbanásálló tulajdonságokkal rendelkezik. Tisztaság és átláthatóság A képminőség és a tisztaság változatlan marad a Nillkin XD CP+MAX teljes lefedettségű edzett üvegfólia felhelyezése után, az üveg anyagának magas fényáteresztő tulajdonságai miatt. Könnyű telepítés A kijelzővédő könnyen felhelyezhető buborékok nélkül az importált ragasztóval. Pontos kivágással rendelkezik a fülhallgató számára. Telefon tokbarát is, mivel minden Nillkin telefontokkal kompatibilis. Szorosan rögzül az okostelefon kijelzőjéhez, kiváló felhasználói élményt nyújtva még a széleknél is. Megerősített szélek A szélek megerősítettek, hogy megakadályozzák a törést vagy a buborékok kialakulását. Szorosan rögzül az okostelefon kijelzőjének széleihez, tökéletesen illeszkedve, mintha nem is lenne kijelzővédő.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Előlapok
 
Feladás dátuma: 2024.09.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "NILLKIN XD CP+MAX képernyővédő üveg (3D, full cover, tokbarát, ujjlenyomatmentes, 0.33mm, 9H) FEKETE Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Redmi Note 9S, Xiaomi Mi 10T Lite 5G" című hirdetést látja. (fent)