Betöltés...

Tok álló, bőr hatású (FLIP, oldalra nyíló, asztali tartó funkció, hívószámkijelzés, View Window) SÖTÉTKÉK Samsung Galaxy A51 (SM-A515F)

Ár: 4.490 Ft

Stílusos dizájn. A borítót minden részletre odafigyelve tervezték, így elegáns és divatos kiegészítője lehet a készülékének. Függetlenül attól, hogy üzleti megbeszélés vagy baráti beszélgetés során használja, a borító mindig jól fog kinézni. Tartós és tartós. A burkolat kiváló minőségű anyagból készült, amely kellemes tapintású és ellenáll a szennyeződéseknek. A huzat ellenáll a mindennapi használatnak, és sokáig kitart. Teljes védelem. A tok zárt kialakítása minden oldalról tökéletesen védetté teszi a telefont. Függetlenül attól, hogy a tok nyitott vagy zárt állapotban van, telefonja biztonságban lesz. A borító összehajtható, így kényelmes állványá alakítható, amely lehetővé teszi filmek vagy fényképek nézegetését anélkül, hogy a telefont a kezében kellene tartania. A borító mágneses fedéllel rendelkezik, amely további védelmet nyújt a telefon számára a szennyeződések és sérülések ellen. A mágneses zárás emellett szilárdan a helyén tartja a fedelet, megakadályozva, hogy használat közben véletlenül kinyíljon. Ez az egyszerű, de hatékony funkció még kényelmesebbé teszi az előlap használatát.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márkák: Samsung
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Tok álló, bőr hatású (FLIP, oldalra nyíló, asztali tartó funkció, hívószámkijelzés, View Window) SÖTÉTKÉK Samsung Galaxy A51 (SM-A515F)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések