Betöltés...

Samsung Galaxy S10 Lite S View Wallet tok fekete (EF-EG770PBEGEU)

Ár: 12.450 Ft

Kényelmes megtekintőablakA Samsung GALAXY S10 Lite S fedőlapja rendkívül kényelmes mobil élményt nyújt a kis ablakban. Ez azt jelenti, hogy még a fedél alatt is ellenőrizheti az alapvető információkat, beleértve az időjárást, a dátumot, az üzeneteket és a nem fogadott hívásokat, és egyszerű hozzáférést biztosít a gyakran használt funkciókhoz, például a fényképezőgéphez, a zene vezérléséhez, a hangfelvételhez stb.

Automatikus képernyő be / kiA GALAXY S10 Lite S fedőlap az intelligens, automatikus be- / kikapcsolási funkcióval rendelkezik. A fedél kinyitásakor a képernyő automatikusan bekapcsol, így azonnal használhatja a telefont. A fedél bezárásakor a képernyő kikapcsol, ami nagymértékben csökkenti az akkumulátorfogyasztást.

Nagyobb védelem és könnyen alkalmazhatóA GALAXY S10 Lite S fedőlap belseje poliuretán habpárnából készül, amely hatalmas rugalmasságot és ütéselnyelő képességet biztosít. Ez az anyag nemcsak nagyobb védelmet nyújt a külső hatások miatt, hanem könnyen csatolható és eltávolítható a telefonról. A bőrszerű háttámlája elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb tartozékok, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy S10 Lite S View Wallet tok fekete (EF-EG770PBEGEU)" című hirdetést látja. (fent)