Betöltés...

Ugreen HUB USB Type C elosztó - 4x USB 3.2 Gen 1 ezüst (CM47

A HUB Ugreen CM473 USB-C 4 * USB3.0 Volt már helye egy másik eszköz csatlakoztatására asztali számítógép vagy laptop használata közben? Használ egy további billentyűzetet vagy egeret, és hirtelen kiderül, hogy például egy hordozható lemez csatlakoztatásához le kell választania a szükséges eszközt? Ha igen, az Ugreen márka ideális megoldást készített az Ön számára, ez egy HUB négy további USB-aljzattal. Leírás: Márka: Ugreen Típus: HUB Adatátviteli sebesség: 5 Gb/s Méretek: 42 x 117 x 12 mm USB3 portok száma: 4 Kábel hossza: 15 cm Tápellátás: 5 - 20 V, 60 W A készlet tartalma: 1 x HUB A legfontosabb jellemzők: Érdekes design Nagyszámú USB-aljzat új technológiával Kiváló adatátviteli sebesség Tartós konstrukció Kompakt méretek Optimálisan hosszú kábel Tartós és érdekes kivitel Az Ugreen márka HUB-ja nemcsak tökéletes kiegészítő minden felhasználó számára. Ez is egy jól megtervezett kütyü, viszonylag kis méretekkel. Minden, ami a legfontosabb, egy kicsi, de masszív házba került. Az oldalsó részben minden szükséges USB-aljzatot talál. Egy 15 centiméter hosszú kábel tökéletes lesz laptopokhoz. Az asztali felhasználók azonban nem fognak panaszkodni rá - elég hosszú ahhoz, hogy biztonságosan csatlakoztassa és kényelmes helyzetbe állítsa a HUB-ot. Nagy sebességű USB3 Ha értékeli a sebességet, elégedett lesz azzal a ténnyel, hogy az Ugreen USB 3.0 technológiát használ, amely gyors adatátvitelt tesz lehetővé akár 5 Gb / s-ig. Ez tízszer gyorsabb, mint a szabványos USB 2.0 technológia. Értékelni fogja a nagy sebességet, különösen akkor, ha nagyszámú fájlt kell másolnia. Nagyon magas sokoldalúság A praktikus HUB rendkívül sokoldalúságot biztosít. Mindezt a C típusú USB csatlakozónak köszönhetjük, amely jelenleg az egyik legnépszerűbb megoldás, amely gyakorlatilag minden készülékben megjelenik. A kis méretek lehetővé teszik, hogy a HUB-ot kényelmesen táskába vagy laptoptáskába csomagolhasd, és minden útra magaddal vigye.

Tovább
Adatlap
Ár: 8.090 Ft
Termék: Töltő
 
Feladás dátuma: 2023.03.02
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Ugreen HUB USB Type C elosztó - 4x USB 3.2 Gen 1 ezüst (CM47
Lehetőségek
Megosztók

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Ugreen HUB USB Type C elosztó - 4x USB 3.2 Gen 1 ezüst (CM47" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új mobiltelefonok és mobiltelefon tartozékok

A rovatban használt és új mobiltelefonok és telefon tartozékok között böngészhet. Mobiltelefonok és tartozékok eladása (hirdetése) mindenki számára ingyenes.

TIPP: Érdeklődjön, hogy kártyafüggetlen-e az eladó mobiltelefon