Betöltés...

Samsung Galaxy S4 mini Pebble Time okosórával!

Ár: 50.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Használt, de kiváló állapotban lévő, hibátlan működésű okostelefon, amelynek markáns kiegészítője lehet a Pebble Time Smartwatch elektronikus óra rengeteg praktikus funkcióval.
Az óra minden más Android telefonnal is kompatibilis, hiszen a kapcsolat Bluetooth-alapú. Az alapvető funkciók telefonnal való kapcsolat nélkül is működnek.
Funkciói: a színes kijelző mindig mutatja a pontos időt, a dátumot és a hét napjait. Képes érzékelni a mozgást és ennek hatására növelni a fényerőt. Ha nincs csendes módban, azonnal megjelníti a telefon összes értesítését, így azt nem kell mindig kezünkben tartani : jelzi a bejövő hívásokat (ezek fogadása is lehetséges), az sms-eket (rövid választ is lehet küldeni), emaileket, naptári eseményeket, időjárást, stb. A különböző értesítéseknek különböző rezgéseket állíthatunk be, opcionálisan. Ébresztőóraként is működik, de egyben stopperóra, idozítő és feladatkezelő is. Irányítja a zenelejátszót. Mindemellett van egy beépített Pebble Health funkciója is, aminek segítségével jobban odafigyelhetünk egészségünkre: mérhetjük vele a pulzusunkat, figyeli a megtett napi lépésszámot, követi a mély alvást és egy megadott intervallumon belül akkor ébreszt fel, amikor optimális. Ha akarjuk figyelmeztet rá, hogy igyunk vizet vagy hogy álljunk fel, miután már túl sokat ültünk, stb. Vízálló, 30 M. Szíja fehér, cserélhető. Elektronikusan tölthető, nagyon sokáig bírja, használattól függően 3-8 napig. Eredeti ára 110 £. 28 000 forintért kínálom.
Samsung Galaxy S4 mini: Super AMOLED kijelző, 8 GB-os belső memória de ehhez adom a 14 GB-os microSD kártyát, Elsődleges kamerája 8 MP-es, autofocus, LED flash! Operációs rendszer: Android 4.4.4 (KitKat). Kártyafüggetlen. Hibátlanul működik.
További specifikációkat ezen az oldalon talál: https://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Samsung_Galaxy_S4_mini.asp
27 000 forintra gondoltam.
A ketto együtt: 50 000 ft! Átvétel Debrecenben.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Garancia: Garancia nélkül
Márkák: Samsung
Termék: Készülékek
Jellemző: Kártyafüggetlen
Extrák: Telefontöltő, telefontok, microSD kártya.
 
Eddig megtekintették 58 alkalommal

Mobiltelefon rovaton belül a(z) "Samsung Galaxy S4 mini Pebble Time okosórával!" című hirdetést látja. (fent)