Betöltés...

Szürke macska mászóka pihenő kosárral, szizálrostból készült kaparófával és madzagon lógó cica játékkal - 71 cm (BB-21711)

Ár: 16.990 Ft

A macska mászóka egy különleges hely, ahol macskája megkarcolhatja a karmait. A macskák természetesen szükségük van a karcolásra, hogy gondozzák a karmukat, eltávolítsák az elhalt külső réteget, és kifejezzék természetes ösztöneiket. A macska mászóka emellett nagyszerű eszköz arra is, hogy elterelje a macskáját a bútorok, szőnyegek vagy más nem megfelelő helyek karcolásától. Ráadásul a mászóka egy pihenési és megfigyelési hely is. Főbb jellemzők: Bútorvédelem és otthoni berendezések védelme - A macska mászóka alternatívája a bútorok, szőnyegek vagy más felületek karcolásának otthon. Ha macskájának egy jó helyet biztosít a karcoláshoz, minimalizálja a drága bútorok és dekorációk károsodásának kockázatát otthonában. A macska mászóka eltereli a macskák figyelmét a nem megfelelő helyekről történő karcolásról, ami előnyös mind a macskák, mind a gazdik számára. Szórakozás és aktivitás - A macska mászókában különféle elemek vannak, amelyekkel játszhat. Platformok, akasztók, oszlopok, rejtekhelyek. Ez ösztönzi a macskát a mozgásra, ugrásra, mászásra és felfedezésre. Segít abban, hogy a macska fitten maradjon, megakadályozza az unalmat. A macska mászóka gyakran a macska kedvenc helyévé válik a játékra és a pihenésre. Stressz csökkentése - A macskák számára a karcolás a stressz és a feszültség levezetésének formája is lehet. Ha macskájának egy karcolófát ad, akkor eszközt ad neki a stressz és a feszültség kezelésére, különösen olyan helyzetekben, mint az környezet változása, más állatok jelenléte vagy hosszú ideig tartó magányosság. 3 emelet - A macska mászóka emeletei rendkívül puha szőrrel vannak borítva, ami garantálja a kényelmes pihenést és a dorombolást. A fő előnye a nyugágy, ahol a cica szabadon pihenhet. 3 szint, amelyek lehetővé teszik a macska kíváncsiságának felfedezését. Unalom esetén vadászhat egy puha labdára / játékra, amelyet egy gumiszalagra erősítettek - megfoghatja és támadhatja. Műszaki adatok: Szín: szürke / bézs Anyag: MDF lap, plüss, szisal kötél Ágy hossza: 39 cm, 34 cm Méretek: 71 x 40.5 x 48.5 cm Súly: 5.8 kg Súly a csomagban: 6.25 kg Fedezze fel a macska mászóka előnyeit, és biztosítsa macskájának egy kényelmes és szórakoztató környezetet. A macska mászóka megvédi a bútorait, és örömöt szerez a macskájának. Szerezzen be egy minőségi macska mászókát még ma, és örüljön a boldog macskájának!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 112 alkalommal

Macska rovaton belül a(z) "Szürke macska mászóka pihenő kosárral, szizálrostból készült kaparófával és madzagon lógó cica játékkal - 71 cm (BB-21711)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: