Betöltés...

Kiscica örökbeadás

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sziasztok,

Egy tüneményes, vélhetően kisfiú cicának keresnék szerető otthont. A cicust az anyja elutasította, kb 5 hetes lehet. 2 napja igyekszünk etetni, szopiztatni. Már pár óra alatt megszokta,s megszerette az emberi társaságot. Rákapott a szaftos macskaeledlre is. Ha éhes, önállóan (bár kicsit mocskosan:))) eszik. Sajnos tejcire szüksége van még legalább 2 hónapig, de ha valakinek van egy pici ideje rászoktatni, hogy hogy kell tálból inni a tejet, akkor hamarabb le tud jönni a cumiról. A gazdiját az anyjának fogja tekinteni, s mivel még ilyen picike, nagyon szoros kapcsolat fog kialakulni a gazdija és közte. Én Kardigánnak hívom, s hallgat is rá valamiért...(látszik, hogy még nem nőtt be a feje lágya..;))) Kinti-benti macska, csak ha kint van,most még azért kicsit figyelni kell,hogy ne menjen el esetleg,ne kerüljön bajba. Imád a fűben játszani,s lépcsőt mászni. :)) Egy kis hero!! :))De tényleg szüksége van még a törődésre! ( naponta 1-2 alkalommal kamillás vattával törölni a szemét, mert még picit csipásodik neki; nedves vattával áttörölni a popiját, s a testét ( ingerelve arra, hogy elvégezze a dolgát, s mintha az anyja tanítaná mosakodni; megmutatni, s néha megkapargatni neki az almot, hogy tudja,hogy abba kell végezni( de nagyon aranyos,mert már belemegy pisilni :)), és persze nagyon szeretni. :)

Kezdő csomagot adok hozzá, az a képen látható. S a későbbiekben az ivartalanításnak a költségét vállalom!! (Elkerülendő,hogy a későbbiekben esetleg sok babát csináljon a kóbor, ivartalanítatlan nőstényeknek!!)6 hónapos kor alatt nem lehetséges!!!

Kérem, csak megfontolt, állatbarát gazdi jelentkezzen, mert szeretném, ha jó helye,jó élete lenne neki. Amennyiben nem képes ellátni az állatot, kérem, ne is fontolgassa, hogy ír!Az állatot nem adom oda akárkinek! A megértést köszönöm!

A cica megtekinthető Budapesten a 13. kerületben a Honvéd kórháznál.
Telefonszám:0620-952-7853

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Ajándék
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Keverék
Macskafajta: Házi
 
Eddig megtekintették 360 alkalommal

Macska rovaton belül a(z) "Kiscica örökbeadás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: