Betöltés...

Archivált hirdetés!

Hasonló hirdetések

Kanadai Szfinx és Elf kiscicák

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kanadai szfinx cicák foglalhatók tenyészetünkben. A kicsik 12 hetes korukban kerülhetnek az új otthonukba törzskönyvvel, 2 kombinált oltással, leukózis elleni oltással, 4x féregtelenítve, chippel, szerződéssel, számlávan, egészségügyi garanciával. Jelenleg 2 csoki poit kandúr azonnal költözhet, és további kék-mink foltos babák foglalhatók, augusztusi átadással.A szülők Felv,Fiv,Fip, CMS teszteken negatívak, bármikor megtekinthetőek . Cicáink családban, szeretetben nevelkednek, alomtiszták, szochializáltak, kedvesek és dorombolósak. Csakis felelősségteljes gazdik jelentkezését várjuk!

Minden egyéb kérdésre szívesen válaszolok a 06-30/893-3666-os telefonszámon, vagy a https://www.facebook.com/ladys.black.129/ oldalon privát üzenetben.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 200.000 Ft
Település: Pápa
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Macskafajta: EGYÉB
 
Eddig megtekintették 807 alkalommal
Kanadai Szfinx és Elf kiscicák Kanadai Szfinx és Elf kiscicák Kanadai Szfinx és Elf kiscicák Kanadai Szfinx és Elf kiscicák
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Kanadai Szfinx és Elf kiscicák" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).