Betöltés...

Archivált hirdetés!

Hasonló hirdetések

Eladó Bengáli rozettás kandúr kiscica

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó bengáli extra rozettás kandúr kiscica. A kiscica rendelkezik törzskönyvvel, féreghajtva és oltva van és chippe is van. Kanadai import szülőpárttól származik. Már bármikor elvihető ugyanis most lett 10 hetes. Az érdeklődök jelentkezését várom a következő elérhetőségeken: 06304002100
06306463486
zsofiszetmar@gmail.com
k.aniko.2019@gmail.com

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 160.000 Ft
Település: Jásd
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Kan
Besorolása: Törzskönyvezett fajtatiszta
Macskafajta: Bengáli
 
Eddig megtekintették 1282 alkalommal
Eladó Bengáli rozettás kandúr kiscica Eladó Bengáli rozettás kandúr kiscica Eladó Bengáli rozettás kandúr kiscica Eladó Bengáli rozettás kandúr kiscica
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Eladó Bengáli rozettás kandúr kiscica" című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).