Betöltés...

Egészséges F1 és F2 Savannah és Bengáli cica.

Rendelkezésre állnak a TICA regisztrált F1 és F2 Savannah cica, bengáli cica és Servals Available.Great gyerekekkel és egyéb háziállatokkal, és jön 1 éves egészségügyi garancia. Nagyszerűek gyerekekkel és más háziállatokkal. Ezek a cica teljesen szép, szép foltokkal és nagy, lekerekített fülekkel. A kiscicák nagyon barátságosak és szocializáltak, itt velünk élnek otthonunkban, a család részeként. Apa rendkívül lenyűgöző! mint az anya. Minden cica nagyszerű, rendkívül lenyűgöző és barátságos háziállat. mindannyian teljesen vakcinázva légy és féreg van. Jól képzett állatorvos ellenőrzött, féregtelenített és oltott. Veled fognak Önnel a TICA, teljes törzskönyvvel és dokumentációval regisztrálva.
Adatlap
Ár: 80.000 Ft
Település: VII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Kora: Kölyök
Neme: Szuka
Besorolása: Fajtatiszta
Macskafajta: Exotic
 
Feladás dátuma: 2020.06.26
Eddig megtekintették 370 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: lorenzen
Egészséges F1 és F2 Savannah és Bengáli cica. Egészséges F1 és F2 Savannah és Bengáli cica. Egészséges F1 és F2 Savannah és Bengáli cica. Egészséges F1 és F2 Savannah és Bengáli cica.
Lehetőségek
Megosztók

Macska rovaton belül a(z) "Egészséges F1 és F2 Savannah és Bengáli cica." című hirdetést látja. (fent)Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).